Astro Astrologia zodiilor

Astrograma, harta vietii


Astrograma

Astrograma este o harta a cerului personalizata realizandu-se pentru fiecare persoana in parte, in care sunt reprezentate fiecare corp astral in momentul nasterii tale; urmarind pozitia, influenta si interactiunea fiecarui element din aceasta harta descoperi cine ai fost, cine esti si cine vei fi, vei afla ce ti potriveste si de ce trebuie sa te feresti.

Astrograma trebuie sa ti-o faci numai atunci cand stii ca vei folosi toate informatiile pe care le vei afla pentru ati imbunatati viata. Astrograma te ajuta sa ti lamuresti multe situatii neclare, sa-ti definesti mai clar sensul si obiectivele in viata, atentie doar sa nu ceri sa ti se faca aceasta harta doar din joaca sau curiozitate ci pentru a afla raspunsuri la diferite intrebari pe care ti le ai.

Astrograma are o forma circulara, ce cuprinde:
– cele 12 semne zodiacale;
– reprezinta pozitia planetelor in zodii;
– avem si axele cerului; axa ce imparte harta la mijloc obtinand partea de sus si jos (Ascendentul si Descendentul) ; axa de mijloc a cerului ce imparte harta in doua emisfere cea estica si vestica;
– cele 12 case astrologice;
– alte elemente ceresti ca: stele fixe, constelatii;
– se analizeaza si unghiurile formate intre planete

Harta se realizeaza prin prezentarea pozitiilor planetelor si a semnelor zodiacale tinand cont de data, ora, minutul nasterii si a locului in care te ai nascut din punct de vedere geografic. Exista diferite tipuri de astrograme ce se pot axa doar pe un anumit lucru care te intereseaza de exemplu: astrograma natala, astrograma relationala, astrograma anuala etc.

La fel ca o harta geografica ce te ajuta sa te orientezi pe teren pentru a ajunge in locul in care ti ai propus, acelasi rol il are si astrograma numai ca ea este harta ce te ajuta sa te orientezi in viata.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu