Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun…daca poate fi doar prieten cu fosta iubita


Astrologie - Cum se intelege el cu fost, in functie de zodia lui

Berbec: Nu incerca sa o vorbesti de rau pe fosta lui iubita … pentru ca nu va auzi ce ai tu de spus deoarece el a fost cu ea, el o cunoaste cel mai bine si nu te va asculta … deoarece au un trecut impreuna si el nu se va minti niciodata ca asa ceva nu a existat.

Taur: Depinde cine a pus punct relatiei, daca a pus el punct atunci inseamna ca nu mai simtea nimic si nici nu va mai simti nimic pentru ea decat prietenie … insa daca ea a fost cea care a pus punct si acum revine in viata lui ai face bine sa fii cu ochii in patru.

Gemeni: Te va respecta intotdeauna, indiferent de ceea ce simte el in realitate, daca spune ca sunt numai prieteni atunci acesta este adevarul.

Rac: Este o persoana care atunci cand iubeste, mereu ofera o parte din inima lui si, atat timp cat fosta iubita are inca un loc special acolo, mereu va exista posibilitatea ca ceva sa renasca … o prietenie nu va face decat sa arunce scantei peste niste carbuni ce par stinsi.

Leu: Da, poate ramane doar prieten cu ea, este o persoana care nu se arunca intr-o alta relatie daca inca mai are sentimente pentru altcineva, iar atunci cand incepe o alta relatie o face implicat total.

Fecioara: Pare dur la exterior, dar prin interior nu tanjeste decat sa fie iubit si niciodata nu isi va risca relatia sau sa raneasca persoana pe care o iubeste pentru ceva ce a fost candva.

Balanta: Daca la baza iubirii lor a fost o prietenie stransa, atunci indiferent cat timp va trece, cat nu se vor vedea si chiar de vietile lor vor merge pe drumuri diferite mereu isi vor duce dorul, uniti prin ceea ce i-a legat, de aceea daca legaturile se vor relua, pasiunea va reaparea din nou pentru ca nu o pot controla.

Scorpion: Va spune Nu, daca oportunitatea va aparea de a relua legatura cu o fosta iubita va spune Nu, pentru ca scorpionii pun accent doar pe prezent si pe viitor, nu pe trecut.

Sagetator: Are o fire prea sociabila si este in felul lui loial prin prietenie o viata intreaga, odata ce ai castigat acest drept. Si da, poate ramane doar prieten cu cineva pe care candva l-a iubit mai mult decat pe el.

Capricorn: Nu poate iubi doua persoane odata si daca va fi pus sa aleaga, te va alege pe tine, ofera-i sansa sa vada ca lupti pentru el, pentru voi doi.

Varsator: Inima lui este destul de nestatornica insa daca va fi supus la un astfel de test vei afla raspunsul, daca este numai al tau sau daca esti nevoita sa il imparti si cu alte persoane.

Pesti: Poate fi doar prieten deoarece are niste limite bine stabilite si, in plus, stie sa faca diferenta dintre ce a fost si ce este si nu ii place sa isi complice viata cu piese de puzzle care nu se mai potrivesc in viata lui.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu