Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii mai


Astrologie - Sfaturile lunii Mai

Da, uneori este nevoie sa si risti deoarece singurele doua lucruri in viata care sunt sigure sunt doar Moartea si Taxele. Asa ca nu te inconjura cu ziduri, nu iti mai impune reguli pentru a te simti in siguranta, nu incerca sa iti impui singura restrictii doar pentru a nu mai suferi.

Zidurile pe care tu le ridici nu sunt de fapt acolo pentru a tine persoanele din jurul tau la distanta ca sa nu te mai poata rani, zidurile acestea te tin inchisa chiar pe tine si te obliga sa nu mai fii tu insuti, te tin departe de propriul sine, iti impun multe limite.

Ai de ales … poti sa iti traiesti viata impunandu-ti tot felul de reguli pentru a te simti in siguranta si protejata sau iti poti trai viata incalcand aceste reguli si bucurandu-te de ea. Nu uita, regulile pe care tu alegi sa le incalci reprezinta tot alegerea ta … asa ca ti se prezinta posibilitatea sa alegi doar acele actiuni despre care stii ca, procentual, te vor face sa suferi mai putin… dar macar vei sti ca ai incercat.

Viata e grea, daca ar fi simpla cred ca nu am sti sa o apreciem la adevarata sa valoare. Si da, fiecare decizie pe care tu o iei este urmata de consecinte asupra propriei tale persoane. Uneori facem alegerile corecte, iar alteori gresim si ne ardem atat de tare incat avem nevoie de luni intregi de "spitalizare".

Dar trebuie sa intelegi un lucru, tu traiesti acum, acum este prezentul tau, nu ieri, nu maine, acum in aceasta secunda tu iti traiesti clipa, alege sa traiesti, vei avea destul timp in viata de apoi sa te odihnesti.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu