Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este EL… ca sa iti spun daca este pregatit de casatorie

Este pregatit de casatorie?Berbec: Tot timpul analizeaza lucrurile si daca intelege ca nu aveti suficient de multe lucruri in comun atunci se va gandi mult pana va face pasul decisiv.

Taur: Stie exact ce simte si daca considera ca persoana de langa el este centrul vietii sale atunci nu va astepta foarte mult pana sa semneze actele.

Gemeni: Se lasa influentat in anumite cazuri de emotiile de moment asa ca nu va avea nevoie de multe motive pentru a face pasul.

Rac: Pana nu simte o stabilitate financiara nu va face acest pas, familia este prea importanta pentru el, nu vrea sa inceapa o casnicie fara ca cel putin sa aiba o baza buna in loc de temelie.

Leu: Ii este frica de rutina si crede ca mariajul ii ingradeste libertatea, ii trebuie o femeie isteata care sa stie sa ii ofere senzatia ca el detine controlul si sa il manuiasca fara ca el sa sesizeze ceva.

Fecioara: Iubeste enorm de mult insa are o problema, trebuie impins de la spate deoarece, desi sunt foarte increzatori in propriile lor abilitati, Fecioarelor le este prea frica sa fie respinsi.

Balanta: Crede ca este pregatit pentru casnicie, insa daca nu are cel putin 30 de ani si suficienta experienta in spate incat sa isi fi potolit adrenalina din sistem acesta nu este pregatit.

Scorpion: Cand isi intalneste sufletul-pereche va face tot posibilul sa nu il piarda, nu este un fan al casniciilor insa alaturi de persoana potrivita i se pare un lucru minunat.

Sagetator: Este un spirit liber si nu considera ca viata trebuie traita dupa conditiile pe care le impune societatea, casatoria pentru dansul este doar o bucata de hartie care nu reflecta cu adevarat tot ce simte in inima lui.

Capricorn: Are multe framantari interioare, pana nu le rezolva si pana nu realizeaza cu adevarat ce vrea, nu este indicat sa faca pasul catre casnicie.

Varsator: Se lasa de multe ori influentat de impulsul de moment, iar daca azi simte ca vrea sa te ia de nevasta o va face, problema nu e daca se casatoreste ci cat va ramane casatorit.

Pesti: Nu isi exteriorizeaza sentimentele usor, se bazeaza mai mult pe fapte de aceea casatoria este modul lui de a spune ca esti a lui si vrea sa isi petreaca restul vietii numai alaturi de persoana care i-a furat inima.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu