Astro Astrologia zodiilor

Alege un animal de casa potrivit zodiei tale

Animale de casa potrivite zodiei talePentru cei initiati in tainele astrologiei nu va fi de mirare sa afle ca ne putem alege un animal de companie care sa ne completeze de minune personalitatea, stiut fiind faptul ca fiecare semn astrologic are trasaturile sale, care se vor impleti fericit cu acelea ale animalului de companie ales de catre astre special pentru noi.

In general, animalele de companie recomandate pentru fiecare semn astrologic se grupeaza si ele, la fel ca si semnele zodiacului, dupa cele 4 categorii care corespund elementelor principale cunoscute de catre astrologie: apa, focul, aerul, pamantul. Astfel este si mai usor de intocmit o lista utila pentru toti cei care isi doresc un animal de companie care sa le completeze adecvat tipul lor de personalitate astrala.

Semnele de apa

Nativii acestor zodii prezinta o puternica latura emotionala, fiind capabili sa se ataseze foarte puternic de alte fiinte, inclusiv de animale. Toti acesti indivizi vor dori sa stabileasca o legatura profunda cu animalul favorit pe care il vor iubi fara rezerve. Exista insa diferente, in functie de trasaturile dominante ale zodiei, nativii putand sa prefere in special anumite animale de casa.

Racul: Animale mici, dragute si usor de iubit precum hamsterul, purcelusii de guinea etc.;

Scorpionul: Animale exotice si periculoase precum paianjenii, serpii, pestii piranha etc.;

Pestii: Animale exotice si linistite, care nu cer foarte multa atentie peste zi, de tipul broscutelor testoase, pestii exotici si viu colorati de acvariu etc..

Semnele de foc

Toti nativii semnelor de foc sunt extrovertiti, plini de energie, chiar galagiosi si dependenti de activitati sociale dintre cele mai diverse. Pentru acestia, un animal de companie pe masura, plin de viata, zburdalnic si sociabil este cea mai potrivita alegere.

Berbecul: Caini de talie mijlocie, precum cei din rasa Terrier, Spaniel, American, plini de energie, curati si nu foarte greu de dresat;

Leul: Felinele sunt ideale pentru Lei, acestia dorind un animal sociabil, activ si jucas, dar si supus in buna masura fata de stapanul lor;

Sagetatorul: Animale care nu iti limiteaza gradul de independenta precum papagalii de talie mica, pisicile, cainii care nu necesita o atentie speciala si altele.

Semnele de pamant

Toate semnele de pamant au o personalitate practica, se ancoreaza solid in realitate si isi vor dori in consecinta un animal de companie pe a carui afectiune sa se poata baza, cu care sa poate construi o relatie solida de prietenie si care sa nu ii tradeze in nici o situatie.

Taurul: Animale dragute si afectuoase precum cainii de talie mica sunt ideali pentru Tauri;

Fecioara: Si aici cainii vor fi alegerea ideala, dar se recomanda rase care pot fi usor dresate, de talie mai mare si suficient de docile incat sa nu isi supere stapanul;

Capricornul: Cainele-lup este cu siguranta un animal potrivit pentru Capricorni, dar si alte animale care se straduiesc si reusesc chiar sa castige din plin respectul stapanului.

Semnele de aer

Nativii semnelor de aer pun mare pret pe agerimea de spirit si spontaneitate, iar aceste trasaturi vor trebui obligatoriu sa se regaseasca si la animalele lor favorite, care trebuie sa fie nu doar inteligente si mereu in alerta, dar si capabile sa isi surprinda placut stapanii prin comportamentul lor.

Gemenii: Papagalii de talie mare, cu care se poate comunica sunt ideali pentru Gemeni, dar si oricare alt animal receptiv si capabil sa raspunda nevoii stapanului de comunicare si companie;

Varsatorul: Varsatorii isi doresc animale mai exotice, cu care sa se poate lauda, dar si care sa ii intrige printr-un comportament misterios, iar aici alegerile sunt nelimitate, de la pestii exotici de acvariu pana la iguane si pisici din rase mai dificil de procurat;

Balanta: Si Balantele isi doresc animale de companie inteligente, vioaie si comunicative, iar aici pot fi recomandati perusii (pereche), caini inteligenti si plini de energie precum labradorii sau pisicile mai active.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu