Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun … ce parere are el despre relatii

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun ... ce parere are el despre relatiiBerbec: Relatia romantica pentru un Berbec este un lucru serios, nu joaca pe mai multe fronturi si se concentreaza asupra iubitei care i-a cucerit inima.

Taur: Stii ca ai cucerit cu adevarat taurul din momentul in care acesta iti permite sa ii administrezi banii, poti fi sigura atunci ca ai parte de toata increderea sa.

Gemeni: Se implica mult intr-o relatie, incepe sa te sune zilnic sa vada ce faci sau ce vei face, iti ofera rapoarte fara sa intrebi despre lucrurile pe care le are in plan, dar cel mai important este ca isi face timp pentru voi doi.

Rac: Considera ca este foarte important ca iubita sa sa ii fie in acelasi timp si cea mai buna prietena, acesta va fi sigiliul ce va marca baza relatiei.

Leu: Se lasa mult condus de sentimente si de emotiile simtite in prezent, astfel poate face alegeri neasteptate, pe care maine le poate regreta sau nu.

Fecioara: Este ca un urs mare care primeste o relatie cu bratele larg deschise si o strange intr-o imbratisare in care domina siguranta si protectia. Ce este a lui nimeni nu poate avea.

Balanta: Azi e sigur pe el, maine poate fi confuz in ce va priveste, insa decizia finala o va lua in momentul in care ii vei cunoaste mama, daca ea te place deja si inima sa este a ta.

Scorpion:  Odata ce s-a implicat in relatie, acesta are mare grija de temelia casei lui si cu greu poate fi impins de pe drumul pe care l-a inceput. Apreciaza ceea ce are si nu risca sa strice totul doar pentru niste mofturi.

Sagetator: Este un pic cam nehotarat in anumite privinte, isi gaseste greu linistea, trebuie sa ai multa rabdare cu el daca vrei ca relatia sa mearga.

Capricorn: Nu isi face planuri, traieste intr-un fel in functie de ce se intampla in ziua respectiva, ia hotararile repede si la fel de rapid le pune in aplicare.

Varsator: Are o privire de ingeras insa este un playboy desavarsit, are o inima usuratica, mereu va fi tentat, trebuie sa ii tii bine inima prinsa incat sa ii poti controla pornirile.

Pesti: Are un caracter destul de impunator, atat timp cat esti de acord cu ce spune el, dar faci cum spui tu, relatia o sa mearga bine. Este un barbat care e de parere ca cocosul este cel care conduce.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu