Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti … ce l-ar putea indeparta de tine

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti ... ce l-ar putea indeparta de tineBerbec: Atunci cand se implica intr-o relatie are incredere in partenera sa si asteapta acelasi nivel de incredere din partea ei, iar cel mai mult l-ar deranja ca tu sa nu il sustii sau sa nu ii iei apararea.

Taur: Daca vrei cu adevarat sa il scoti din minti sau sa il pierzi poti incepe prin a flirta cu alti baieti, acest lucru taie cu totul elanul inimii sale si incet-incet iubirea pentru tine va disparea.

Gemeni: Atunci cand sunteti in public sau cu mai multe persoane, iar tu incepi sa il tratezi ca si cum ar fi invizibil si nu reprezinta nici un interes pentru tine asta il va face sa se simta izolat si foarte singur.

Rac: Uraste minciunile spuse de tine (el daca le spune, le considera un rau necesar), daca te prinde cu minciuna, considera aceasta fapta ca o tradare.

Leu: Il critici iar si iar pana acesta devine sufocat de orice ai spune si nu mai are nici un fel de rabdare cu tine, nici macar pentru a te asculta, de frica ca va urma o alta observatie sau o cearta din partea ta.

Fecioara: Sa nu stie nimic despre tine e ca si cum ai turna benzina pe foc, cand eviti sa ii raspunzi la telefon sau nu poate afla sub nici o forma unde esti sau cu cine, parca se aprinde o bomba cu ceas in interiorul lui.

Balanta: Ii displac cu totul profitoarele, cand simte ca a devenit un fel de banca deschisa atunci se retrage incet, dar sigur din viata persoanei respective.

Scorpion: Ii vine sa puna banda scotch pe buzele partenerei atunci cand aceasta incepe sa il trateze ca pe un copilas mic si prostut care trebuie educat in orice clipa sau moment din viata lui.

Sagetator: Pentru el conteaza mult ca partenera lui sa nu aiba vicii precum fumatul sau bautul, si mai ales pe cel din urma il uraste cu desavarsire.

Capricorn: Un lucru de neiertat este infidelitatea, care ar taia orice urma de iubire din inima sa pentru tine. Niciodata nu te va mai putea privi ca inainte.

Varsator: Mofturile si fitele il calca pe nervi, nu suporta partenerele care atunci cand o discutie se aprinde sau lucrurile nu ies cum doreau ele isi fac bagajele si pleaca fara a lupta o clipa pentru ei.

Pesti: Nu ii place cand ii sunt ignorate parerile, opiniile si este privit doar ca o marioneta care trebuie sa reactioneze numai atunci cand ii sunt miscate sforile.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu