Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce defect are in dormitor!

Spune-mi ce zodie el ca sa iti spun... ce defect are in dormitor!Berbec: – Nevoile lui sunt mai importante decat nevoile tale, astfel ca pe primul loc va fi placerea lui. Abia apoi, daca ai noroc, va acorda atentie si nevoilor tale de satisfacere.
 
Taur: – Nu-i critica prestatiile in pat nici macar in gluma, pentru ca vei starni reactii revoltatoare. Se va simti ofensat si frustrat.
 
Gemeni: – Lipsa de originalitate este absolut evidenta. Chiar daca incerci sa arati ca ai vrea sa incerci si alte lucruri, se pare ca nu aude, ii place rutina lui.
 
Rac: – Este cum sa spun… foarte rapid, 1… 2… 3 si gata! A terminat treaba. El este multumit, in timp ce tu te intrebi: "Asta a fost tot?".
 
Leu: – Presteaza foarte putin, sunt confortabili si insista ca tu sa faci totul, iar ei sa se bucure de moment.
 
Fecioara: – Sunt foarte sensibili in ce priveste intimitatea, dar cu toate ca sustine sus si tare ca este un romantic, nu vezi nici un gest in acest sens.
 
Balanta: – Se crede foarte bun la pat. Daca nu ai orgasm va fi, pur si simplu, traumatizat si va considera ca tu esti devina. Chiar iti va spune asta cu voce tare, netinand cont de sentimentele tale.
 
Scorpion: – Au o carisma deosebita, dar daca v-ati certat, sunt razbunatori. In pat vor fi reci si brutali si te vor face sa te simti "folosita", iar asta doar pentru a fi rautaciosi.
 
Sagetator: – Este foarte pretentios, iar atunci cand face sex isi analizeaza partenera daca are celulita, daca are mai multa grasime decat trebuie, daca sanii sunt prea mici, lucru care ii influenteza, evident, prestatia.
 
Capricorn: – Este un tip mai conservator, traditional din fire, nu iese din afara tiparului pe care il respecta cu strictete.
 
Varsator: – Are o viata atat de plina, este ocupat din cale afara, mereu are ceva de facut, ceva de rezolvat, ceva de realizat, incat uita sa mai faca sex ori sunt foarte obositi. Sexul pentru ei nu este atat de important.
 
Pesti: – In pat sunt foarte posesivi, dominanti. Trebuie sa executi, chiar daca nu simti  nevoia, iar daca te opui, vor sta imbufnati foarte mult timp.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu