Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce admira la o femeie!

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... ce admira la o femeie!Berbec:– O femeie care sa-l lase sa o impresioneze, fara sa-i critice gesturile ori sa-i spuna cum ar fi trebuit sa faca mai bine un anumit lucru.
 
Taur:– O femeie care are incredere in propriile decizii si nu-i este frica sa-si asume alegerile facute.
 
Gemeni:– Curajul de a spune ce isi doreste si faptul ca nu acorda nici un fel de atentie barfelor si vorbelor rautacioase din jur. Cu alte cuvinte, o femeie care evita drama.
 
Rac: – Care stie cand sa cedeze si sa se lase dusa de val, de emotii, de moment. Bineinteles, si sa se poata adapta in functie de situatie si oameni.
 
Leu:– O femeie rationala, care nu traieste in basme, asteptand printul pe cal alb sa vina sa o salveze.
 
Fecioara:– O femeie care stie sa-l motiveze sa fie mai bun, nu care sa-i lege pietre de picioare si apoi sa-l arunce in lac.
 
Balanta: – Pentru ca e un barbat care se afla intr-o continua cautare, are nevoie de o femeie care vrea sa incerce lucruri noi.
 
Scorpion:– O femeie suficient de increzatoare in relatie si in el, care sa nu reactioneze ca si cum o inseala de fiecare data cand iese cu baietii.
 
Sagetator:– O femeie puternica, o persoana care munceste pentru ca relatia sa fie mai buna, mai stransa si care il determina pe el sa fie si mai puternic pentru a fi barbatul pe masura ei.
 
Capricorn:– O femeie isteata si descurcareata, de care poate fi mandru in fiecare clipa.
 
Varsator:– Se va indragosti profund si iremediabil de femeia care il lasa sa fie asa cum este el, fara sa incerce sa-l schimbe.
 
Pesti:– Ii place fata care stie sa respecte o relatie si care ofera la fel de mult cat da si el. Nu-i place sa se simta folosit, ci iubit.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu