Astro Astrologia zodiilor

Horoscop Amoros

Horoscop Amoros

Berbec:– Stabilitatea relatiei este un pic zdruncinata din cauza unor scene aparute la anumite evenimente, care au scos la iveala secrete ce trebuiau sa fie ingropate.
 
Taur:– Stii exact ce vrei si cand, insa nu faci nimic fara ca partenerul sa nu te impinga de la spate.
 
Gemeni:– Urmareste dorintele si bucuriile inimii. Aceasta nu se inseala niciodata in ce priveste alegerile pe care le face.
 
Rac: – Nu trebuie sa-ti fie frica sa faci tu primul pas. Da, ai vrea ca el sa preia initiativa, dar daca nu se clinteste, nu te teme sa iei taurul de coarne.
 
Leu:– Mirajul confortului din aceasta relatie te-a atras ca un magnet. Iubesti stabilitatea si nu-ti doresti nimic mai mult decat atat.
 
Fecioara:– Nu te grabi sa judeci si sa critici inainte de a te fi uitat in propria oglinda si de a-ti fi vazut reflexia.
 
Balanta: – Te-ai agatat puternic de relatia actuala si pentru prima data ai fost de acord sa faci compromisuri, insa cineva din trecut iti va da peste cap tot ceea ce simti.
 
Scorpion:– Stresul te-a epuizat. Esti irascibila tot timpul si iti versi frustrarile pe propriul partener.
 
Sagetator:– Putini parteneri pot face fata cerintelor tale. Cel de acum reuseste acest lucru cu stoicism si nu fuge din calea nazurilor tale. Apreciaza-l.
 
Capricorn:– Posesivitatea paseste in viata ta cu o usurinta de nedescris. Tranteste-i usa in nas, pentru ca nu va aduce decat probleme.
 
Varsator:– Teama pe care o simti este absolut nejustificata. Indeplineste-ti dorintele si nu te mai lasa influentata.
 
Pesti:– Nu mai alege sa te sacrifici pentru partener. Nu are nici un rost, pentru ca el nu se va schimba.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu