Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun…care este tipul de femeie de care fuge

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...care este tipul de femeie de care fugeBerbec: Isi analizeaza bine prada inainte de a ataca; daca aceasta arata bine, este carismatica si cu umor, atunci ea poate fi partenera perfecta, insa se va descotorosi destul de repede de ea daca descopera ca este « cicalitoare ».
 
Taur: Suporta gelozia doar in cantitati foarte mici, fuge de astfel de scandaluri si situatii, care pur si simplu il ingrozesc.
 
Gemeni: Respecta femeile independente, insa nu ar incepe o relatie serioasa cu vreuna din ele, pentru ca el vrea o femeie care sa-l faca sa se simta util si care sa devina ea insasi dependenta de el.
 
Rac: Racul este un dulce, insa si foarte superficial, iar daca cu machiaj arati superb, dar fara el arati oribil, sa stii ca acesta e un motiv de despartire pentru el. Vrea sa se trezeasca dimineata langa o femeie la fel de frumoasa ca cea langa care a adormit.
 
Leu: Nu ii plac femeile care incearca sa ii schimbe parerile si modul in care priveste el viata ; respecta sfaturile, insa nu insistenta femeii de langa el de a le pune in practica.
 
Fecioara: Nu ii plac femeile care ii cer lucruri pe care el le considera imposibile, de exemplu sa spele vasele, desi el uraste asta cu desavarsire, sau sa gaseasca o slujba platita cu mii de euro. Nu suporta femeile care incearca sa ii impuna lucruri.
 
Balanta: Daca dupa primele luni de relatie ea incepe sa ii spuna ca este barbatul vietii ei, acesta incepe sa aiba indoieli, iar in clipa in care mentioneaza cuvantul “casnicie” deja filmul lui s-a taiat.
 
Scorpion: Nu suporta femeia care vrea sa detina controlul asupra vietii lui, asupra prietenilor lui, asupra iesirilor sale, asupra propriului lui dulap si chiar si a modului in care se spala pe dinti…totul are o limita.
 
Sagetator: Fuge de femeile care incearca sa se foloseasca de sex drept argument suprem de convingere, de genul: « daca nu faci ce vreau eu, in seara asta nu mai primesti sex !» ». Sexul pentru sagetatori nu este ceva negociabil.
 
Capricorn : Mofturoasele sunt placute daca le priveste de la distanta, dar nu mai aproape de 5 m de el. Nu vrea sa aude toanele de genul : « Vai, mi-am rupt o unghie !…. ; Vai, limonada aceasta nu e suficient de rece !… ; Iubi nu imi mai plac cerceii astia, imi cumperi altii ?? »
 
Varsator : Chiar daca nu iti vine sa crezi, varsatorul tine foarte mult ca partenerele sale sa aiba un zambet frumos si pune punct unei relatii daca iubita sa are un ras urat sau prea colorat …este un sensibil.
 
Pesti : Femeia care vrea sa vorbeasca despre sentimentele ei, despre emotiile lui, despre ei impreuna mai mult decat este necesar, ii provoaca migrene interminabile. Intrebari de genul : « Crezi ca suntem suflete pereche ? » adresate la 12 noaptea il fac sa se gandeasca la despartire.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu