Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun…ce nu ar trebui sa intrebe o femeie la prima intalnire !

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...ce nu ar trebui sa intrebe o femeie la prima intalnire !Berbec: Daca faci cunostinta cu o femeie putin mai durdulie, dar tu nu esti sigur si ai indoieli, niciodata sa nu intrebi : «Esti cumva insarcinata ? » 
 
Taur: Cand femeia de langa tine este stresata si se invarte de colo-colo incercand sa gaseasca o solutie, niciodata nu ii vei spune pe un ton sarcastic : « Cand ai de gand sa te relaxezi ? » 
 
Gemeni: « Ai de gand sa termini tot ce ai in farfurie ? »… e cea mai simpla metoda de a te trezi cu un pahar de apa intre ochi.
 
Rac: Daca abia o cunosti si chiar consideri ca e carismatica si iti place foarte mult, incearca sa nu strici totul intreband-o : «Ce spui, facem sex in seara asta ?»
 
Leu: Daca vrei sa intri in gratiile unei femei, atunci evita intrebarea de genul: «Cati ani ai?…pari foarte matura !»
 
Fecioara: Orice femeie, feminista sau nu, mereu va considera nepotrivita la primele intalniri intrebarea: «Platim separat consumatia sau trebuie sa o platesc eu?» 
 
Balanta: O femeie niciodata nu va vedea cu ochi buni intrebarea: « – Ce salariu ai ?»
 
Scorpion: Cu totul nepotrivita si nepoliticoasa este intrebarea de genul: «Cu cati barbati te-ai culcat pana acum?»…  cu siguranta nu vei mai auzi de ea a doua zi.
 
Sagetator: Trebuie sa o cuceresti, nu sa o sperii pe femeia din viata ta cu intrebari de genul : «– Ei, si cum iti par la o prima vedere, ti se pare ca sunt un criminal in serie?». Poate tie ti se pare o gluma, totusi este una amara, tinand cont ca nu va cunoasteti.
 
Capricorn : Nici o femeie la o prima intalnire care ti se confeseaza sau vorbeste cu pasiune nu doreste sa auda : « – Mai ai mult de povestit sau pot sa comand nota ?»
 
Varsator : O femeie apreciaza un barbat care are de toate si care a reusit totul prin forte proprii, insa nu suporta laudarosii : «– Ce ai zice daca ti-as spune ca mi-am schimbat masina de trei ori anul acesta ?» 
 
Pesti : Nu folosi intrebari de genul : «Cum iti  par ?».   Poate domnisoara din fata ta nu te place si nici nu vrea sa te mai vada, poate chiar o plictisesti. Chiar vrei sa o ispitesti sa iti spuna adevarul in fata ?

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu