Astro Citeste viitorul

Regrete in functie de zodie

Regrete in functie de zodie

Berbec:– Nu-ti crea masca unei persoane care nu te reprezinta, doar pentru ca cei din jur sa nu te judece. Nu se merita! Fii tu insati!
 
Taur:– Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce iti doresti de la viata sau cine ar trebui sa fii. Doar tu ai dreptul asta!
 
Gemeni:– Daca te lasi inconjurata de oameni care iti fac rau si te trag in jos, pune piciorul in prag. Te vor distruge!
 
Rac: – Atat timp cat vei fi egoist si iti vei urma doar propriile interese, vei risca sa pierzi oameni exceptionali, care merita toata atentia ta.
 
Leu:– Sa cresti, sa evoluezi este o necesitate in viata. Atat timp cat alegi cu teama ca vei pierde mai mult, te vei pierde pe tine.
 
Fecioara:– Vrei sa detii controlul si sa manageriezi fiecare lucrusor, ceea ce este aproape imposibil de facut. Vei ajunge sa anulezi proiecte pentru ca nu te vei putea ocupa asa cum trebuie de ele.
 
Balanta: – Sa te multumesti doar cu putinul pe care il primesti, pentru ca este sigur si confortabil. Nu este o alegere, este o pedeapsa pe care ti-o administrezi singura.
 
Scorpion:– Sa lasi pe maine ce poti face astazi este o prostie. Trebuie sa actionezi azi, altfel vei pierde oportunitati care ti-ar putea schimba viata in bine.
 
Sagetator:– Sa te dai batuta la primul obstacol aparut in cale, sa te lasi sufocata de stres, frica, panica, inainte de a te calma si a gasi o solutie.
 
Capricorn:– Daca astepti pe altcineva sa-ti indeplineasca visele, sa-ti duca luptele, sa-ti faca treaba, te vei simti goala pe interior.
 
Varsator:– Nu vei face anumite lucruri de teama sa nu gresesti si sa nu-ti para rau dupa aceea. Tocmai pentru ca nu le-ai facut, vei regreta. Niciodata nu vei sti "ce-ar fi fost daca…".
 
Pesti:– Toti meritam a doua sansa, inclusiv tu. Daca nu-ti oferi aceasta oportunitate, risti sa fii dezamagit de propria-ti lasitate.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu