Astro Astrologia zodiilor

Planetele protectoare ale zodiilor: Jupiter si Sagetatorii

JupiterPlaneta Jupiter reprezinta nevoia de a te extinde si a te dezvolta, de a descoperi adevarurile care iti vor aduce raspunsuri la incertitudinile din propria viata. Jupiter iti indruma calea spre a te pune fata in fata cu situatii neasteptate ce vor scoate la iveala reactii surprinzatoare chiar si pentru tine.

Cand Jupiter se afla pe axa semnului sau vei avea parte de mult noroc, in toata aceasta perioada fiind protejat de forte superioare. In astrologie Jupiter este planeta benefica care iti netezeste drumul pe care pasesti, trebuie doar sa fii deschis si plin de optimism. Trebuie sa te incarci cu energii pozitive, iar Jupiter va deveni in consecinta un magnet care sa canalizeze toate lucrurile frumoase in directia ta. Aceasta planeta vindeca si ranile cele mai adanci fie mai noi fie din cele vechi care sangereaza de fiecare data cand le atingi, de aceea este bine sa profiti de aceasta perioada si sa fii deschis luptand ceva mai curajos pentru implinirea propriului tau destin.

Simboluri ale lui Jupiter: destin, noroc, generozitate, libertate, educatie superioara, solutii, deschidere, optimism, speranta, spiritual, idei mari, exces, moralitate, protectie, intelepciune.

Partea negativa a lui Jupiter: din pacate uiti sa fii modest, si ai impresia ca tot binele care ti se intampla ti se datoreaza in intregime nefiind obligat sa dai nimic inapoi sau sa fii mai atent la sentimentele celor din jur. De aceea atentie in toata aceasta perioada pentru a nu risca sa indepartezi de tine membrii familiei sau prietenii apropiati.

Scopul planetei Jupiter: este sa te ajute sa cresti si sa te dezvolti atat in plan personal cat si profesional. Vei avea astfel succes in ciuda tuturor obstacolelor.

Pietrele pretioase care va ofera energia pozitiva de care aveti nevoie sunt: turcoaz si ametist.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu