Astro Astrologia zodiilor

Compatibilitate in dragoste: Sagetator

SagetatorSagetator-Berbec: sunt compatibili datorita faptului ca ambii sunt plin de pasiune si atunci cand se intalnesc are loc o adevarata explozie de artificii. Din pacate uneori sunt neglijenti cu partenerul, de aici si motivul cel mai des acuzat in ce priveste destramarea relatiei.

Sagetator-Taur: au o relatie de succes, se completeaza reciproc si sunt stalpi de sprijin atunci cand unul dintre ei trece prin momente neplacute. Sagetatorul incearca sa isi impuna vointa asupra taurului, dar acest lucru il poate scoate pe taur din minti.

Sagetator-Gemeni: din pacate datorita caracterului complet opus acestia nu sunt facuti pentru a avea o relatie stabila. Au interese diferite si le place sa isi scoata ochii reciproc atunci cand unul dintre ei face ceva gresit.

Sagetator-Rac: se gasesc la extreme unul fata de altul, racul are nevoie de protectie si stabilitate in timp sagetatorul tanjeste dupa aventura si libertate. Racul este sensibil in timp ce sagetatorul este mai indiferent.

Sagetator-Leu: au o relatie foarte buna ce se bazeaza pe onestitate si loialitate. Leul detine cheia catre inima sagetatorului, stie exact ce sa-i spuna ca sa-l cucereasca si, ce e mai important, stie cum sa-i tempereze caracterul.

Sagetator-Fecioara: sunt ca apa si focul, sagetatorul nu suporta fecioara deloc, nu-i place superioritatea pe care aceasta o afiseaza si nici orgoliul mare pe care il are, iar fecioara nu suporta stilul aventurier si nici caracterul plin de ifose al sagetatorului.

Sagetator-Balanta: sunt un cuplu ideal, balanta are rabdarea necesara pe care sagetatorul o cauta la un partener. Balanta admira sagetatorul, iar acesta admira calmul si frumusetea interioara a balantei. Sunt parteneri excelenti pentru relatii de lunga durata.

Sagetatorul-Scorpionul: faptul ca sagetatorul cauta intotdeauna independenta si libertatea deranjeaza mult pe scorpion, se simt totusi foarte atrasi unul de altul, dar nu se suporta. Asa ca ceri doi se potrivesc doar pentru o aventura de o noapte, dar nimic mai mult.

Sagetator-Sagetator: formeaza un cuplu cu baza buna, cu multe lucruri in comun, ambii stiu ce vor, lucreaza in echipa, se sustin indiferent de situatie, numai ca destinul rar combina aceste doua semne, daca acest lucru insa se intampla incercati sa profitati din plin.

Sagetator-Capricorn: capricornului ii este foarte frica de sagetator, acest simte acest lucru si il manipuleaza cum vrea si cum ii place. Sagetatorului ii place la inceput faptul ca detine acest control, dar ajunge sa se plictiseasca foarte repede.

Sagetator-Varsator: relatia dintre cele doua semne se bazeaza pe echilibru si datorita gradului ridicat de incredere dintre cei doi foarte rar sunt gelosi si nici unul dintre ei nu incearca sa il domine pe celalalt.

Sagetator-Pesti: compatibilitatea lipseste cu desavarsire, ca prieteni se inteleg insa destul de bine, dar in ce priveste o relatie acest lucru nu este posibil, nici unul dintre ei nestiind cum sa se raporteze la celalalt si nici nu vor avea suficienta rabdare pentru a se cunoaste mai bine.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu