Astro Astrologia zodiilor

Planete protectoare ale zodiilor: Venus si Balanta


Planeta Venus reprezinta nevoia de a fi complet in dragoste, de a iubi, de a fi popular, placerea de a flirta, de a simti puterea atractiei si implinirea la toate nivelurile.

Cand planeta Venus se afla pe axa directa a semnului scoate la iveala exact ceea ce doresti tu in ce priveste viata sentimentala, cum ai dori sa fie barbatul pe care il cauti, cum iti doresti sa fii iubita si sa iubesti, toate aceste ganduri dau navala in mintea si in inima ta si ar trebui sa profiti din plina de influenta lui Venus pentru a descoperi ce vrei cu adevarat. Venus este in mara masura apropiata atat de partea sentimentala cat si de partea financiara. Iti traseaza astfel calea catre succes deopotriva in dragoste cat si in plan financiar.

Simboluri ale lui Venus: iubire, exprimarea emotiilor, relatie, aptitudini sociale, armonie, romantism, dragoste la prima vedere, daruire, placere, tandrete, deschidere, bani, acumulare, atasament, gust, devotiune, apreciere.

Partea negativa a lui Venus: risti sa nu mai fii tu insuti, sa te pierzi pe tine ca individualitate si ca personalitate pe calea vanarii dragostei sau a banilor.

Scopul lui Venus: este de a iti da sansa de a te bucura din plin de iubire, de a experimenta dragostea la cel mai inalt nivel spiritual.

Pietrele pretioase care va ofera energia pozitiva de care aveti nevoie sunt: smarald si quartz rosu.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu