Astro Citeste viitorul

Parerea lui despre infidelitate!

Parerea lui despre infidelitate!

Berbec: Barbatul poate insela fara sa fie implicat emotional. Doar isi satisface o fantezie, o dorinta fizica.

Taur: Cand face o promisiune, o respecta, iar atunci cand alege pe cineva, inseamna ca nu vrea pe nimeni altcineva.

Gemeni: E nevoie de o coloana vertebrala puternica si o cunoastere a sinelui foarte buna pentru a avea puterea sa spuna Nu.

Rac: Oricine poate insela, oricand, oriunde, cu oricine, mai mult sau mai putin. A insela este o alegere, asa cum si a alege sa nu inseli poate fi o varianta.

Leu: Isi respecta mult prea mult partenera pentru a o insela. Mai bine rup legatura decat sa faca o astfel de alegere in timpul relatiei.

Fecioara: Sa fii infidel inseamna sa fii un las, care fuge dupa doi iepuri deodata, sperand ca amandoi il pot satisface complet.

Balanta: Inima unei Balante rar poate fi detinuta de o singura persoana. Daca te impaci cu ideea ca el nu poate fi doar al tau, iti va fi alaturi mereu, dar neaparat si fidel.

Scorpion: Daca nu ai o relatie de prietenie strasnica cu omul iubit, sunt foarte mari sanse sa calci stramb.

Sagetator: E usor sa cedezi atunci cand esti nesigur pe propriile sentimente cu privire la relatie.

Capricorn: Infidelitatea este ca un bici pe care il poti folosi pentru a te razbuna, pentru a dovedi ceva, pentru a-ti rani partenera atunci cand consideri ca merita. Poate sa fie, insa, si propriul tau streang.

Varsator: O aventura iti poate oferi exact ce iti trebuie atunci cand ai impresia ca nimic nu mai are importanta in viata ta.

Pesti: Solutia pentru a nu insela e simpla: incepe o relatie cu cineva care te inspira, care iti este prietena, iubita, amanta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu