Astro Astrologia zodiilor

Care zodie e mai norocoasa?

Care zodie e mai norocoasa?Berbec: Esti puternica si stii ce vrei de la viata ta. De aceea, in majoritatea cazurilor reusesti sa iti construiesti norocul singura, pentru ca lupti pentru ce iti doresti.
 
Taur: Nu esti foarte norocoasa, dar sunt in jurul tau persoane care au aceasta abilitate de a atrage norocul. Daca stai pe langa ei, sigur te vei impiedica un pic si tu de el.
 
Gemeni: Indiferent ce faci sau spui, norocul se izbeste de tine la fiecare pas, in orice situatie.
 
Rac: Nu consideri ca ai fi urmarita de noroc, insa esti o persoana a carei intuitie e foarte ascutita. Simti din timp care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi.
 
Leu: Esti extrem de norocoasa. Daca nu ai bani, efectiv acestia apar de nici nu stii unde. Daca plangi, stai linistita, apoi razi vreo trei zile; iar daca iti doresti ceva, mai tot universul conspira pentru a-ti indeplini dorinta.
 
Fecioara: Orgolioasa si foarte atenta la detalii, cu o fire extrem de analitica, nu crezi in noroc. Ai dreptate, zodia ta nu atrage prea mult noroc. Ca sa ai ceva, trebuie sa muncesti din greu.
 
Balanta: Ai parte mereu de foarte multe oportunitati. Ai de unde alege, atat in cariera, cat si in viata personala. Ai noroc cu carul, dar uneori esti atat de preocupata cu alte lucruri, incat nu vezi ca e langa tine.
 
Scorpion: Destul de autoritara, nu iti place gandul ca destinul este cel care hotaraste traseul tau in viata si nu tu insati. De aceea, nu crezi in noroc, ci doar in abilitatea de a-l crea.
 
Sagetator: Firea ta optimista, muncitoare si foarte deschisa la nou, e ca un magnet pentru noroc. Acesta se simte atras de tine.
 
Capricorn: Ai considerat mereu ca, in viata, trebuie sa fii in stare sa poti renunta la tot ca sa poti castiga tot. Puternica si isteata din fire, stii sa tii haturile vietii in propriile maini.
 
Varsator: Esti pusa in multe situatii imprevizibile, dar gratie intuitiei reusesti sa scapi basma curata. Atentie in cine te increzi.
 
Pesti: Trebuie sa fii foarte atenta la prietenii pe care ti-i alegi. Acestia te pot folosi doar pentru ca ai parte de mult noroc si vor si ei o felie din el. Ai grija sa nu fii stoarsa de orice strop de energie.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu