Astro Citeste viitorul

Ne lasam sau nu in voia destinului?


Cei mai multi dintre noi doresc sa isi controleze pe cat posibil destinul exercitand acte de vointa care la momentul dat par a fi calea cea mai buna de urmat. Cu timpul insa ajungi sa intelegi ca, din graba sau lipsa de experienta, actiunile tale pot genera mai mult rau decat bine si risti sa te lasi cu totul la voia intamplarii de teama sa nu provoci suferinta celor din jur. Astfel se creeaza situatii des intalnite cand nu se mai stie ce trebuie facut pentru a iti trai in continuare viata asa cum iti place, dar fara a provoca probleme pentru ceilalti si, bineinteles, fara a ajunge tu insuti la necaz.

Ceea ce se recomanda din punct de vedere astrologic in asemenea cazuri este prudenta, dar si luarea de masuri optime care sa poata corija inertia si aspectele neglijate prea mult in trecut. Printr-o astfel de abordare se poate cali un caracter de supravietuitor care nu va renunta la prioritatile sale in viata decat atunci cand implicarea sa activa poate aduce prejudicii altor fiinte, nevoite sa se plece in fata unei forte vitale prea greu de controlat. Cei care procedeaza astfel stiu cand merita sa urmareasca un obiectiv pana la capat si cand sa astepte, ei luandu-si energiile in special de la Soare.

Impulsivitatea in luarea deciziilor si prezenta prea pregnanta a emotiilor sunt un semn clar al influentelor Lunii in planul destinului personal. Daca pentru unii acest lucru nu e decat ceva temporar atunci in cazul altora, a caror nastere este guvernata de catre Luna, lucrurile stau diferit si este nevoie de eforturi constante de-a lungul intregii vieti pentru a se atinge un bun echilibru si a nu-ti reprosa ca te-ai lasat complet la voia destinului. Frica de schimbare si teama de asumare a riscurilor sunt si acestea impulsuri negative, de data aceasta venite de la Saturn. Printr-o apropiere mai mare de Soare si energiile sale atat influentele Lunii cat si ale lui Saturn pot fi atenuate treptat atingandu-se cu timpul o armonie intre caile destinului si propriile eforturi de mai bine.

Trebuie deci sa fim atenti atat atunci cand Luna Si Saturn trec prin semnul nostru si sa ne dublam atentia cand stim ca suntem nascuti sub influenta acestor astri. De fapt chiar si asa se intampla pentru cei mai multi dintre noi, astfel incat o persoana cu destinul guvernat de Luna sa poata atinge performante de invidiat in plan personal, prin propriile eforturi, iar o alta, care isi are destinul dimpotriva guvernat de Soare sa dea dovada de complacere intr-o situatie inertiala, tocmai pentru toate i se potrivesc prea bine si ajunge sa se simta cumva favorizat, iar acest lucru nu pare sa ii faca placere. Ceea ce alegem si ceea ce facem la modul constient ne va servi pe viitor in bine sau in mai putin bine. Este o problema de liber arbitru, dar si o modalitate prin care invatam cu timpul sa realizam echilibrul intre actiune si stare.

In toate planurile vietii deciziile de zi cu zi sunt de o importanta majora pentru viitorul nostru si, implicit, pentru structurarea unui destin fericit si complet sau doar unul pur repetitiv. Recomandarile general valabile catre implicarea in actiuni de caritate, intrajutorarea, respectul fata de animale si locul in care traim, toate ne vor fi de folos pe viitor, atunci cand poate noi insine vom ajunge la mila astrelor, dar esential in aceasta logica a lucrurilor este sa reusesti sa te implinesti suficient din punct de vedere spiritual si practic, material, astfel ca ajutorul pe care il poti oferi sa aiba o eficienta buna si sa nu fie doar de forma pentru ca in acest caz nici nu se va inregistra ca ajutor ci doar ca o actiune iresponsabila si de aceea negativa.

Se poate vorbi la modul real despre atingerea unui bun echilibru al planului existentei pentru fiecare dintre noi, accidentele si hazardul spunandu-si aici cuvantul mult mai rar decat va inchipuiti. Trebuie sa invatam insa cand sa ne implicam si cand sa ramanem deoparte indiferent de ceea ce simtim instinctiv ca ar merita facut pe moment. Astfel vom reusi sa trecem peste momentele mai dificile harazite la nasterea noastra si sa ne integram foarte bine intr-un univers complex si urias unde nu vom fi perceputi ca inamici sau inexperimentati ci doar ca forme egale de manifestare cons

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu