Astro Astrologia zodiilor

Ce ascunde zodia Scorpion: Pasiune si seductieZodia Scorpion

Sunt persoane in mare parte foarte rationale si rar se lasa ghidati de sentimente, nu le place sa se joace nimeni cu inima lor de aceea cu greu vor ceda, va trebui sa lupti serios pentru a le cuceri pe deplin.

Par persoane reci si uneori chiar indiferente cu privire la ceea ce simti tu, nu le place sa mearga in locuri in care nu se simt bine, sunt de parere ca daca locul nu se potriveste cu personalitatea lor mai bine se fac disparuti decat sa se adapteze situatiei.

Sunt pretentiosi pentru ca isi cunosc adevarata valoare, iar odata ce i-ai suparat cu greu vei reusi sa le stergi din memorie greseala ta. Urasc minciuna, dar mai ales tradarea si prefera sa le spui lucrurile verde in fata. Insa dincolo de toate acestea sunt persoane foarte pasionale, odata ce le-ai cucerit inima vor face tot posibilul pentru a-ti arata dragostea lor.

Se vor folosi de toate armele de seductie pentru a te impresiona. Si vei fi extrem de mirat sa descoperi ca sunt persoane foarte deschise si fara prejudecati. Considera ca tot ce este spus sau facut in pat, in pat ramane, ce este in spatele usii dormitorului numai pe voi va priveste si pe nimeni altcineva. Se joaca cu cochetaria, avand incredere in propriile forte, te pot darama numai cu privirea, este suficient sa starnesti un pic jarul din inima unui Scorpion ca sa ai parte apoi de un adevarat incendiu, asa ca pregateste-te serios si nu lua situatia in gluma.

Sunt foarte loiali, de aceea cauta mereu sa reinnoiasca lucrurile in relatie pentru ca nu cumva sa intervina monotonia si rutina si desi au momente cand par foarte posesive si autoritare seara nu vor decat ca bratele tale sa fie in jurul sau. Nu le place sa mearga ore intregi cu trenul, adora sa admire valurile marii, urasc persoanele care nu stiu sa se respecte si apreciaza pe cei carora nu le este frica sa spuna ceea ce simt atat timp cat nu jignesc persoane ce nu au nici o vina

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu