Astro Citeste viitorul

Karma


Karma

Cuvantul “karma” inseamna actiune. In cele mai comune definitii karma reprezinta pedeapsa pentru greselile/faptele rele pe care le am facut in vietile anterioare. Dar karma nu este nici judecator si nici juriu, ci mai degraba reprezinta legea cauza si efect sau asa numita lege a atractiei, daca gandesti pozitiv atragi lucruri pozitive daca faci fapte negative atragi rau. Nu trebuie sa uitam ca energiile cu care ne inconjuram ne influenteaza prezentul.

Karma mai face referire si la “munca” care ne asteapta in viitor, ce include lectii de viata obtinute atat din trecut cat si prezent.

De ce este karma importanta?
De multe ori ne petrecem timpul gandindu-ne cine suntem, ce vrea viata de la noi, ce efect are universul asupra noastra. Aceasta se bazeaza pe principiul ca comportamentul oamenilor nu sunt decat harti trasate de univers iar cea mai mica actiunea a noastra poate avea un impact enorm.
Energiile si actiunile noastre pot afecta atat planeta cat si viata ta si a celor din jur in doar o fractiune de secunda. Karma ne ofera indicii despre scopul pe care il avem de indeplinit in aceasta viata, aratandu-ne cicatricile ramase din vietile anterioare si transeaza calea care ne ajuta sa scapam de comportamentele si trasaturile care nu ne mai sunt de folos.

Karma negativa
Daca ti se intampla lucruri rele asta nu inseamna ca ai o karma negativa ci doar ca efectele pozitive vor veni mai tarziu. De exemplu: esti o persoana super ambitioasa, mereu ocupata, mereu pe fuga pentru a te mentine in top. Ai parte insa de un grav accident ce te va tine spitalizat pe cateva luni bune. Lumea nu s-a sfarsit aici desi aceasta este prima impresie, ca este cel mai rau lucru care ti se putea intampla. Dar daca incepi sa privesti lucrurile din un alt unghiu, precum ca acest accident ti a deschis ochii si iti arata cat de mult trebuie sa apreciezi viata si te opreste din fuga ta cotidiana pentru ati arata cum sa te bucuri de ea fara sa treci ca un tren ce va ajunge la destinatie fara sa faca nici o oprire. Din acest punct de vedere poti privi accidentul ca o cheie ce ti a deschis o usa pe care nu o mai vedeai.

Schimbarea karmei
Sufletul tau este intr-o calatorie. Situatiile in care te gasesti astazi sunt oglinda sufletului. Karma iti poate arata unde ai fost si unde ai putea merge pentru a putea invata lectiile ce trebuie sa le asimilezi in aceasta viata.
Prin intelegerea destinului tau poti sa ti ajustezi actiunile pentru a schimba situatia in care te aflii sau sa castigi o noua prespectiva asupra unei situatii din trecut astfel putand sa uiti sa mai faci aceeasi greseala de doua ori.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu