Astro Astrologia zodiilor

Jessica Alba, taurul lunii aprilie


Astrologie - Jessica Alba

Este un Taur cu drepturi depline, mereu directa, stie ce vrea si nu se lasa calcata in picioare de nimeni. S-a nascut pe 28 aprilie 1981 in California, are o fetita in varsta de aproape doi anisori, nascuta in 2008, pe nume Marie. Caracterul ei plin de viata si intotdeauna gata pentru a infrunta orice furtuna il mosteneste de la tatal ei care este mexican, iar firea angelica si stilul chic pe care il adopta le-a primit in dar de la mama sa, care este frantuzoaica.

A inceput cursurile de actorie inca de la varsta de 12 ani, continuandu-le si pe parcursul scolii. Unul dintre primele premii obtinute este Globul de Aur pentru cea mai buna actrita dintr-o mini-serie TV, "Dark Angel", unde modul ei de interpretare a fost de la bun inceput apreciat de catre critici. Este una dintre putinele actrite care au stiut sa gaseasca o punte comuna intre viata de familie si actorie.

Primul rol ce a facut-o remarcata a fost in filmul de televiziune "Dark Angel". De atunci cariera sa a cunoscut o ascensiune ametitoare, fiind distribuita in roluri principale, alaturi de nume celebre, in productii precum: "The Sleeping Dictionary", "Honey", "Sin City", "Fantastic Four" si "Into the Blue". Taurul este una dintre zodiile cele mai perseverente si mereu cu ochii pe tinta, odata ce si-a propus un lucru nu se va lasa pana nu il va duce la indeplinire. Au un caracter puternic, se pot impune cu foarte mare usurinta deoarece au o incredere mare in propriile abilitati, dar si o personalitate puternica. Sunt isteti, prind foarte repede noile informatii si au un simt al proprietatii foarte bine ascutit.

"Everyone likes to mold you and change you. I don’t care about fame, I don’t care about being a celebrity. I know that’s part of the job, but I don’t feed into anyone’s idea of who I should be", Jessica Alba

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu