Astro Astrologia zodiilor

Hugh Jackman – Sexy de carismatic

Hugh Jackman – Sexy de carismaticAre pachetul total: arata bine, este inteligent, un simt al umorului foarte bine dezvoltat, este devotat familiei si stie sa iubeasca o femeie. A terminat jurnalismul insa a fost facut pentru a deveni o stea de cinema, este atat actor cat si producator si se implica deopotriva in cinema, dar si in teatru.

Stie sa isi puna in valoare talentul si accepta provocarile artistice jucand in filme ca Wolverine, X-Men, Kate & Leopold, Van Helsing si Prestigiu. Australia, un film bine cotat de critica, este cel mai recent succes al sau.

Jackman este casatorit cu actrita si producatoarea Deborra-Lee Furness care, din pacate, a avut in trecut doua pierderi de sarcina insa asta nu i-a doborat ci au hotarat de comun accord sa adopte doi copii, pe Oscar si Eva, care locuiesc impreuna cu dansii in New York.

Este foarte activ ii place inotul si jocul de rugby, iar in timpul liber practica si caiacul. Face multe gesturi umanitare intr-un deplin anonimat deoarece considera ca este mai important sa oferi decat sa fii recunoscut. Nascut pe 12 octombrie 1968, Hugh Jackman este cu adevarat o Balanta. O fire ce iubeste viata si care nu se teme sa faca alegerile pe care le considera corecte pentru sine.

Barbatul Balanta stie sa gaseasca echilibrul in orice situatie, iar atunci cand ceva nu este in regula devine confuz si nu mai poate fi el insusi. Poate fi foarte dur in alegerile sale, dar asta nu inseamna ca nu simte mai mult decat arata insa stie si cand este momentul sa fii rece.

Nu se lasa purtat de visuri ci de lucruri practice. De aceea mai tot ce promite se si intampla, un singur lucru e problematic, poate deveni foarte instabil sentimental. Trebuie sa ai foarte multa rabdare cu el insa o data cucerit il poti avea pentru o viata intreaga.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu