Astro Citeste viitorul

Ghicitul in scoici


Cum ar fi sa poti arunca o privire in propriul viitor pentru a afla ce te asteapta? Daca e bine sau nu sa ai o astfel de putere ramane la alegerea ta, unii considera ca viitorul trebuie sa ramana de neatins, deoarece nu te poti juca cu destinul, iar ce iti este scris asa trebuie sa ramana deoarece fiecare lucru pe care il faci are o consecinta importanta pentru tine sau pentru cei din jurul tau si de aceea nu trebuie sa intervii.

Insa alte persoane considera ca este de bun augur sa stii ce te asteapta, cel putin in viitorul apropiat, pentru a evita posibilele greseli pe care poti sa le faci sau lucrurile mai grave precum evitarea unui accident. Fie ca trebuie sau nu sa stim ce ne asteapta, din cauza curiozitatii umane rar rezistam atunci cand cineva vrea sa ne ghiceasca viitorul fie din simpla joaca sau pentru ca vrem cu adevarat sa aflam niste raspunsuri.

Cand te vei mai duce la mare sa stii ca nisipul si marea iti pot oferi mai mult decat un bronz sexi sau o sedinta buna de inot, poti chiar gasi si raspunsuri la gandurile care te macina de ceva timp. Nu trebuie decat sa joci un joc foarte simplu care cere ca mai intai sa alegi 21 de scoici dintre care: 7 deschise la culoare, 7 inchise si 7 neutre (care pot avea pete sau nu sunt intregi). Dupa care deseneaza pe nisip un cerc suficient de mare deoarece in el trebuie sa mai desenezi inca alte cinci cercuri, fiecare din acest cerc urmand sa iti transmita un mesaj.

Mesajul se citeste din interior spre exterior, scoicile deschise pun accent pe pozitiv, iar cele inchise pun accent pe negativ, in schimb partile neutre fac referire la faptul ca problema la care te gandesti tu sau gandurile ce te macina sunt doar ceva de moment care nu merita atata importanta pe cat ii acorzi tu si trebuie sa alungi aceste ganduri si sa-ti traiesti prezentul asa cum ai facut-o pana la momentul respectiv.

Cercul 1:
scoici albe – optimism, iubire, calatorie, schimbare, succes.
scoici negre – invidie, gelozie, situatii rele, stres, zbucium.

Cercul 2:
scoici albe – petrecere, fericire, intamplari neasteptate, te afli in situatii ce iti vor influenta viata intr-un mod pozitiv, prieteni adevarati ce iti sunt alaturi.
scoici negre – cearta, pierdere, esec atat in afaceri cat si in partea personala, lipsa increderii in propria persoana.

Cercul 3:
scoici albe – armonie in familie, stare materiala buna, incredere in cei apropiati.
scoici negre – greseli, destinul te pune in situatii din cele mai neasteptate, glume ce nu-si au rostul.

Cercul 4:
scoici albe – sprijin, forta, loialitate, adevar, rabdare, incredere in propria persoana.
scoici negre – obstacole, nefericire, suferi de pe urma altor persoane, apare in viata ta o situatie sau o persoana care nu face decat sa provoace suferinta.

Cercul 5:
scoici albe – lupta pentru propriul destin, nu te da batut lupta pentru ceea ce crezi, mediteaza asupra propriei fiinte pentru a te redescoperi.
scoici negre – conflicte mari, probleme de sanatate, dar si in afaceri.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu