Astro Astrologia zodiilor

Astro sex: Spune-mi ce zodie este iubitul tau… ca sa iti spun in ce moment al zilei are chef


Berbec: daca el te vrea, poate sa fie si miezul noptii si 6 dimineata, poate sa fie si viscol afara ca nimic nu il va impiedica.

Taur: de preferat seara dupa o zi plina si obositoare nu vrea decat sa se relaxeze in bratele tale, iar de la rasfat la pasiune nu dureaza mult.

Gemeni: sa nu te mire daca pe la doua dimineata vei fi trezita din somn cu sarutari, aproape niciodata nu stii cand te va lua prin surprindere.

Rac: intre orele 13.00 si 16.00 (in special in weekend) este foarte odihnit si pus pe treburi mari, nu te va lasa sa ii scapi din maini pana nu te va iubi pana la epuizare.

Leu: dimineata e ideala pentru lei, atunci simt cel mai bine ca sa se pot bucura de persoana iubita, fara griji si stres deoarece este inca la inceputul zilei, asa ca toata atentia lui poate fi numai asupra ta.

Fecioara: la cei din aceasta zodie depinde foarte mult de cat sunt de odihniti, pentru ca atunci cand au multe griji pe cap nu prea vor avea chef, dar daca nu au nici o problema atunci … e ca si cum ai merge in carusel zilnic.

Balanta: este un tip romantic, iar daca ii place cu adevarat partenera ea va vedea foarte des aceasta latura a lui, indiferent de ora, de loc, atat timp cat este cu tine restul nu mai conteaza.

Scorpion: cand iubeste o face cu toata fiinta sa si nu lasa un ceas sa hotarasca care ar fi momentul cel mai prielnic pentru prestatia sa.

Sagetator: seara, dupa ce a pus punct unei zile, tot ce mai doreste este sa adoarma, dar asta numai dupa ce te rapeste si te iubeste.

Capricorn: dupa-amiaza cand toata lumea are treburi ei au o singura durere de cap si singura pastila pe care o pot lua pentru a le trece esti tu.

Varsator: indiferent de momentul zilei, daca tu iti scoti atuurile si il ispitesti acesta cu greu va rezista in fata ta.

Pesti: sunt invers decat restul zodiilor, pe ei problemele, stresul de pe parcusul zilei ii starneste si tot ce vor este sa scape de energie si revolta acumulata peste zi, de aceea daca au o clipa libera te vor cauta si in gaura de sarpe.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu