Astro Astrologia zodiilor

Femeia in zodia Fecioara, devotata si meticuloasa


Curajoasa, muncitoare, devotata si meticuloasa, va straduiti in primul rand pentru ceilalti. Iar simbolul sub cara va plasati va obliga sa faceti toate acestea inainte de a cunoaste placerea. Din punct de vedere religios sunteti casatorita cu un barbat care va e intru totul devotat. Rolul dumneavoastra de femeie este izgonit in temnitele uitarii, pentru a putea sa va asumati pe deplin rolul de mama.

Constient sau nu, aveti in general doua posibilitati. Cand sunteti intr-un mediu social cunoscut, veti juca rolul moralitatii absolute, dar veti fi totodata in stare sa va aratati seducatoare, daca este in interesul dumneavoastra. Iar acest interes poate fi atat personal, cat si profesional. Marea dumneavoastra capacitate de analiza, firea dumneavoastra calculata si meticuloasa fac in asa fel incat sa iesiti invingatoare in cele mai multe situatii; prea putin conteaza prin ce mijloace izbutiti, chiar daca trebuie sa recurgeti in acest scop la armele dumneavoastra de seductie. Scopul scuza mijloacele.

Asemenea majoritatii femeilor, duceti o viata cat se poate de obisnuita. Traiti alaturi de un barbat care se poarta exemplar si nu exista nici un motiv pentru a-l insela sau a duce o viata paralela. Elementul pamant care va caracterizeaza semnul zodiacal va confera o mare sensibilitate, dar si o mare nevoie de protectie, din pricina unui considerabil sentiment de nesiguranta. Dar faptul ca sunteti un semn dublu va cere o permanenta adaptare la noile realitati pe care le creati sau pe care trebuie sa le suportati, fara voia dumneavoastra. Din pricina puternicei nevoie de socializare, e firesc ca viata cotidiana sa evolueze continuu, chiar daca va doriti in general stabilitatea. Schimbarile se produc regulat, in functie de slujba pe care o aveti si de viata sociala pe care o duceti.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu