Astro Astrologia zodiilor

Barbatul in zodia Fecioara, muncitor prin excelenta


Sunteti simbolul omului muncitor prin excelenta, al celui care-si sacrifica placerile pentru a se incredinta ca nimanui nu-i lipseste nimic atata timp cat isi duce la indeplinire sarcinile pe care si le-a luat asupra sa.

Simbolul dumneavoastra este Sfanta Fecioara, care a cunoscut durerile facerii, fara sa cunoasca placerile actului procreatiei. In plus, in reprezentarile sale, Fecioara este infatisata tinand in mana un manunchi de spice de grau; prin urmare, ii revine responsabilitatea de a face pamantul sa rodeasca, la fel cum o mama grijulie lasa deoparte placerile proprii pentru a-si imbraca si a-si hrani cum se cuvine copiii.

Sunteti un semn zodiacal dublu. Ceea ce nu inseamna neaparat ca aveti o dubla personalitate. Pot exista insa anumite contradictii in forul dumneavoastra interior. Capitolele la care excelati sunt munca, migala si mici dovezi de atentie fata de ceilalti. Dar uneori faceti toate acestea din obligatie, din teama de a nu parea lenes, de exemplu. Micile atentii fata de partenerul dumneavoastra pot ascunde chiar dorintele infidele. Pe scurt, sunteti in stare sa va disimulati viciile pentru ca virtutea sa poata triumfa intotdeauna. Pareti a fi mereu alb ca neaua, iar ceilalti tind sa creada ca sunteti dintre cei care au avut cat mai putine relatii, in timp ce agenda de telefon este ticsita de nume de femei care au trecut prin patul dumneavoastra.

Primul contact este foarte adesea amical. Cu dumneavoastra, femeile nu au impresia ca se aventureaza alaturi de un animal salbatic, care va profita de ele la momentul potrivit. La inceput femeile va iau drept un confident.

Timpul s-ar putea dovedi de asemenea un dusman al relatiei pe termen lung. Daca odata cu trecerea anilor ajungeti in impasul de a mai comunica, veti fi inclinat sa va gasiti un mijloc de evadare, sa va afundati in munca sau in treburile casei. Tot asa cum in vremurile de la inceputul relatiei o lasati pe ea sa faca primul pas, la fel se va intampla si in continuare. Trebuie sa aveti grija, veti fi probabil ispitit sa cadeti in frivolitate si sa lasati totul balta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu