Astro Citeste viitorul

Este Saturn cu adevarat o planeta malefica?

Este Saturn cu adevarat o planeta malefica?Numit si "Stapanul Inelelor" sau "Marele Malefic", Saturn este in astrologie o planeta temuta in orice conjunctura ar aparea, de regula astrologii prezicand in astfel de momente multa nesansa, pierderi, accidente si tot felul de dezastre, predictii care au dat in timp acestei planete un prost renume, nu insa pe deplin meritat deoarece Saturn este, mai mult decat orice, un astru care impune echilibrul legii divine in toate, provocand, e drept, si multe probleme acolo unde legea este incalcata in mod iresponsabil.
 
Pentru toti cei pe care ii guverneaza ca planeta tutelara, dar si pentru restul lumii, Saturn aduce recompense bogate odata cu trecerea timpului, rasplatind astfel eforturile constante, seriozitatea si implicarea responsabila in toate aspectele vietii de zi cu zi, nu de putine ori anonimi care pornesc de la zero reusind sa invinga toate dificultatile destinului si sa isi faca o situatie deosebita gratie influentelor bune primite de la Saturn.
 
Asemenea unui adevarat maestru, Saturn ia sub aripa sa pe toti cei lipsiti de sansa si ii pregateste din copilarie pentru o viata plina de obstacole, acestia descurcandu-se mai apoi minunat in orice situatie si chiar acumuland experienta si o buna situatie materiala an dupa an, niciodata peste noapte si niciodata fara a exista si un merit direct al lor in acest sens. Nu este insa intotdeauna usor sa urmezi o astfel de cale si de aceea vor aparea garantat si unele conflicte si stagnari pe tot acest traseu, depresia, incapatanarea, raceala si duritatea fiind doar o parte dintre trasaturile negative specifice planetei Saturn.
 
Mari probleme in relatia cu aceasta planeta vor avea intotdeauna persoanele care refuza sa traiasca in armonie cu legea divina si legile societatii in care ei evolueaza, astfel de persoane trebuind mereu sa caute protectie la alte planete daca doresc sa nu fie complet spulberati din existenta de majestatea tacuta a gigantului Saturn. Puterea acestei planete este suficient de mare pentru a isi exercita nestingherit influentele sale chiar si in cele mai ascunse colturi ale pamantului si de aceea alternativa este fie intrarea in "legalitate", fie cautarea protectiei la planete aflate in bune relatii cu Saturn precum Venus, Mercur sau Marte.
 
Pentru moment, din punct de vedere astrologic, Saturn pluteste in deplina armonie cu restul planetelor, neexistand practic temeri mari cu privire la influentele sale negative asupra vietii pe Pamant, abia in 2020 urmand sa se petreaca iarasi unul dintre evenimentele astrologice cu implicatii greu de prezis pentru noi, pamantenii. Conjunctiile dintre Jupiter si Saturn aduc astfel schimbari majore in viata tuturor, ultima conjunctie de acest tip petrecandu-se in anul 2000, cu implicatii de-a dreptul devastatoare pentru intreaga noastra planeta, cunoscute noua tuturor celor care au trait pe viu toata aceasta perioada.
 
Un adevarat barometru al civilizatiei si echilibrului social, planeta Saturn va continua sa isi exercite influentele sale diverse asupra vietii pe Pamant, noi, muritorii, neputand sa scapam de aceste influente, dar avand si alternative bune la indemana si fiind de ajuns sa traim in armonie cu legea si cu cei din jurul nostru pentru a fi bine protejati de mana lunga a destinului. Saturn ne va ajuta mereu sa iesim mai puternici in urma unui conflict, fiind intr-adevar o planeta temuta in astrologie, dar in egala masura fiind si o planeta care trateaza cu onestitate pe toti cei care respecta legea si echilibrul social.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu