Astro Citeste viitorul

Eclipsele influenteaza adesea gradul nostru de sanatate

Eclipsele influenteaza adesea gradul nostru de sanatateNici nu mai e de mirare faptul ca atat de multe boli au facut ravagii in intreaga lume in ultimele decenii, din moment ce frecventa eclipselor a crescut exponential, totul decurgand intr-o spirala devastatoare pentru intreaga umanitate si chiar pentru casa noastra, batrana planeta Pamant. Eclipsele anunta de cele mai multe ori evenimente nefaste, se stie acest lucru, iar efectul generat de prezenta lor nu va fi niciodata resimtit pe moment, fapt care ne poate face sa credem ca de fapt eclipsele nu ar influenta chiar atat de puternic mersul lucrurilor pe Pamant.
 
O eclipsa de Soare care se produce anul acesta, de exemplu, poate aduce mari catastrofe pentru anul care vine, iar lipsa noastra de reactie la un asemenea eveniment cosmic va orienta si mai sigur lucrurile catre tristul deznodamant. Din fericire, avem cu totii la indemana mijloace eficiente prin care sa luptam impotriva influentelor nefaste ale unei eclipse, cel mai indicat in asemenea momente este sa ne pastram cumpatul si sa nu lasam nimic la voia intamplarii; toate aspectele vietii noastre sa fie filtrate de ratiune, respect fata de lege si cumpatare.
 
Partea pozitiva la o eclipsa este faptul ca putem cu totii sa trecem la un nou nivel al existentei noastre, capatand un plus de maturitate si largindu-ne perspectiva asupra lumii din jur. Eclipsa inseamna deci schimbare, iar dezastrele, daca vor aparea, pot fi adesea echilibrate si de evenimente pozitive precum nasterea de copii, casatoria, succesul profesional sau alte succese in plan personal.
 
Planetele care se afla in zona de manifestare a unei eclipse vor suferi la randul lor influente, iar acestea se pot transmite la cei guvernati de aceste planete, dar nu toata lumea va fi si afectata de o eclipsa. De aceea trebuie sa fim alaturi de persoanele la care riscul este mai mare tocmai pentru a ii ajuta sa depaseasca mai usor niste momente mai putin fericite din viata lor. Eclipsele nu sunt focuri de artificii ale Creatorului ci chiar mesageri ai fortelor intunericului si este bine sa nu uitam acest lucru, tratandu-le mereu cu seriozitate si nu cu un entuziasm de tip "turistic", deloc justificat, date fiind efectele catastrofale pe care le poate avea o eclipsa asupra destinelor noastre.
 
In ceea ce priveste sanatatea, eclipsele ar trebui sa fie acompaniate fara intarziere si de un plus de atentie din partea autoritatilor, in directia sustinerii marcate a sistemului asigurarilor de sanatate, acum putandu-se inregistra si multe succese in planul protectiei sanatatii publice. In caz contrar, epidemiile, bolile psihice si cele cu substrat alimentar se vor inmulti aproape inexplicabil, dar de vina vom fi chiar noi pentru ca nu am facut nimic sa prevenim o situatie anuntata din timp chiar de eclipsa care a trecut aproape nebagata in seama de nimeni.
 
Uneori, evenimentele care se petrec in perioada imediat urmatoare unei eclipse poarte subtil alte prevestiri in miezul lor, iar aici poate fi vorba despre evenimente cu caracter social, natural sau politic. Analiza acestor evenimente "calde" permite adesea o analiza mai profunda a influentelor exercitate de catre eclipsa nu doar asupra zonei afectate, dar si asupra intregii planete. Acest lucru este valabil in special pentru eclipsele de Soare, persoanele nascute in zile apropiate de data producerii acestor eclipse resimtind mai pregnant efectele sale si putand uneori actiona ca un medium pentru a face preziceri diverse.
 
Eclipsele sunt evenimente majore care se desfasoara dupa un program cosmic avansat, din care omul abia incepe sa intrevada adevaruri trunchiate, iar analiza si interpretarea semnificatiilor acestor eclipse cade de multa vreme in sarcina miilor de profesionisti, fiecare contribuind cu cate putin la aducerea unui plus de claritate. Unii dintre acesti profesionisti sunt astrologi, altii sunt astronomi sau fizicieni, dar toti lucreaza in slujba adevarului; prin dansii putem si noi afla mai multe pe acest subiect, invatand cum sa ne protejam deopotriva sanatatea si mediul in care traim de multe dintre influentele nefaste pe care le anunta intotdeauna o eclipsa.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu