Astro Citeste viitorul

Dragonul de Apa aduce anul acesta fericire si multe schimbari in bine

Dragonul de Apa aduce anul acesta fericire si multe schimbari in bineIncepand cu ziua de 23 ianuarie, 2012 si incheind cu ziua de 9 februarie, 2013 vom petrece cu totii un an fericit in compania Dragonului de Apa, un animal mitologic specific pentru astrologia chineza, adesea asociat cu tunetul, fulgerul si trezirea tuturor energiilor benefice, care ne anunta schimbari importante, dar si o doza mai mare de noroc pentru lunile care ne stau in fata.

Dragonul de Apa se manifesta in mod ciclic odata la 60 de ani, ultima oara fiind prezent in 1952, un an
bun pentru planeta noastra, marcat de schimbari pozitive in plan politic si cultural, dar si de calm si multa speranta de mai bine. In prezenta apei, toate schimbarile de fapt se petrec mult mai cuminte decat in prezenta altor elemente si de aceea astrologii cred ca acest an va fi unul bun, lipsit de primejdii si de neprevazut.

2012 este cu siguranta un an propice pentru a intemeia o casnicie, pentru a concepe un bebelus sau pentru a porni un proiect ambitios ori o afacere de succes, Dragonul de Apa oferind pentru toate aceste planuri energii suplimentare si o crestere armonioasa a tot ceea ce se pune acum in aplicare. Nu este intru totul valabil acest lucru pentru perioada de inceput a anului, dar in rest totul va merge din plin si fara obstacole majore.

Incepand cu primavara 2012, Dragonul de Apa isi va dezlantui la maximum energiile sale benefice, primavara fiind de fapt anotimpul preferat de aceasta creatura mitologica. Apogeul acestor energii va fi atins in luna mai, atunci cand toate lucrurile vor primi un curs definitiv inspre finalizarea lor intr-un mod pasnic si fericit.

Vara si toamna 2012 sunt anotimpuri ale muncii oneste si care se bucura de binemeritate recompense, tot acum putandu-se face cu mare succes si orice eventuale corectii ale planurilor initiale sau se pot planifica si alte proiecte de dezvoltare a acelorasi planuri de inceput. Iarna va fi si anotimpul cand se vor culege roadele eforturilor constante de pe parcursul intregului an, sfarsitul de an fiind astfel unul linistit si plin de satisfactii.

Doar cei care se vor orienta contrar mersului lucrurilor vor avea parte de nesansa in 2012, de obicei Dragonul de Apa oferind vibratii foarte pozitive si incurajand chiar si proiectele mai ambitioase care se bazeaza mai degraba pe bune intuitii decat pe niste planuri bine structurate. Este un an al inceputurilor de bun augur, dar si al evaluarilor oneste a tuturor poriectelor din trecut, in acest mod lucrurile urmand sa cunoasca doar schimbari pozitive si durabile, dorite cu siguranta de noi toti.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu