Astro Astrologia zodiilor

Cat de mult ne pot afecta planetele sanatatea?

Cat de mult ne pot afecta planetele sanatatea?Fiecare planeta din astrologie ne poate influenta sanatatea atat din punct de vedere mental cat si trupesc, existand astfel planete care ne sunt benefice din acest punct de vedere, dar si planete nefaste pentru starea noastra de sanatate.

Mai ales planetele care ne guverneaza zodia noastra pot sa ne afecteze in mod direct, in bine sau in rau, in functie de conjuncturile astrale in care se afla la un moment dat, din acest motiv si horoscopul nostru zilnic oferindu-ne adesea sfaturi utile pentru a ne proteja mai atent sanatatea sau a ne feri de unele alimente in ziua respectiva.

Este util din toate aceste motive sa ne aducem aminte cam ce afectiuni pot genera planetele noastre ascendente, pentru a sti astfel la ce sa acordam mai multa atentie in zilele sau perioadele cand aceste planete nu se afla deloc intr-o conjunctura astrologice favorabila noua:

1. Berbecul este guvernat de Marte, iar Marte poate influenta cam toate bolile care se manifesta prin inflamatii grave ale organismului nostru, respectiv reuamtismul, durerile de cap, problemele articulatiilor ori temperatura ridicata ca urmare a unor astfel de stari inflamatorii.

2. Taurul este guvernat de Venus, iar Venus poate genera afectiuni precum infectii de cea mai variata natura, probleme ale rinichilor, dar si probleme ale gatului sau tiroidei.

3. Gemenii sunt patronati de Mercur, iar aceasta planeta este primejdioasa pentru problemele de natura respiratorie, pentru plamani, dar si pentru unele accidente vasculare minore insa cu efecte grave asupra noastra ori chiar pentru anumite diformitati care sa apara in urma unor asemenea accidente.

4. Racul este guvernat de Luna, Luna fiind o planeta care poate cauza retentia de apa in organism, probleme diverse ale sistemului limfatic, anemie, slabicine generala sau edeme de tot felul.

5. Leul este subordonat Soarelui, iar planeta care il guverneaza poate cauza si unele probleme de sanatate mai grave precum problemele de vedere sau cele de inima.

6. Fecioara este tutelata de Mercur, iar aceasta planeta este primejdioasa pentru problemele de natura respiratorie, pentru plamani, dar si pentru unele accidente vasculare minore insa cu efecte grave asupra noastra ori chiar pentru anumite diformitati care sa apara in urma unor asemenea accidente.

7. Balanta este guvernata de Venus, iar Venus poate genera afectiuni precum infectii de cea mai variata natura, probleme ale rinichilor, dar si probleme ale gatului sau tiroidei.

8. Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta Pluto putand sa ii puna in primejdie intregul sistem nervos, sa il faca mai vulnerabil in fata bolilor contagioase ori sa ii cauzeze o stare generalizata de oboseala si neputinta.

9. Sagetatorul este patronat de Jupiter, planeta sa ascendenta influentand negativ multe dintre problemele de natura circulatorie (varice, hemoroizi, feblite), dar si o serie de alte boli cu substrat alimentar care apar ca rezultat al exceselor de tot felul.

10. Capricornul este influentat de Saturn, iar Saturn este cunoscut pentru rolul nefast pe care il joaca in multe afectiuni cronice precum astmul, artrite, alergii, boli de oase, boli de auz, unele boli genetice sau bolile de piele.

11. Varsatorul este influentat de Uranus, inclusiv aceasta planeta putand sa genereze epilepsie, boli ale sistemului nervos, paralizie, boli genetice etc.

12. In sfarsit, Pestii sunt guvernati de Neptun, o planeta foarte periculoasa pentru sanatate care poate provoca cancerul, leucemia, afectiuni ale sistemului endocrin sau alte boli grave, fara leac.

Este de la sine inteles faptul ca toate aceste planete nu influenteaza in rau doar pe cei pe care ii patroneaza ci si pe toti ceilalti, dar nu este mai putin adevarat si faptul ca semnele astrologice care se nimeresc intr-o configuratie nefasta pentru planeta lor ascendenta e recomandat sa exercite si un plus de atentie in asemenea situatii.

Planetele nu transmit doar boala catre cei pe care ii guverneaza, dar pot la fel de bine sa ne ofere si leacul pentru orice afectiune am avea noi, depinzand in buna masura de noi sa facem demersurile necesare atunci cand stim ca planeta noastra ascendenta se afla intr-o conjunctura mai favorabila.

Cu totii, de fapt, putem beneficia si de influentele pozitive exercitate de planete in anumite momente ale ciclului lor astrologic, pentru aceasta fiind bine sa ramanem mereu informati asupra diverselor schimbari care apar pe tot parcursul anului, in acest fel noi stiind precis cand sa ne pazim si cand sa riscam fie pentru a ne cauta de sanatate, fie pentru alte probleme pe care le-am mai putea avea pe parcursul vietii.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu