Astro Astrologia zodiilor

Declaratii de dragoste de succes pentru a seduce semnul zodiacal favorit

Declaratii de dragoste de succes pentru a seduce semnul zodiacal favoritCe ii poti spune cuiva care iti place de la prima vedere, cum sa ii atragi atentia asupra ta, cum e cel mai bine sa faci o declaratie de dragoste … toate acestea si multe alte intrebari pot fi deslusite si cu ajutorul astrologiei, o arta care ne invata cum putem aborda persoane nascute sub semne diferite.

Berbecul
Nu fiti sfiosi in prezenta Berbecilor deoarece va vor respinge din start. Mai bine comportati-va natural, faceti cunostinta si intrati direct in subiect atunci cand doriti sa le faceti o declaratie de dragoste.

Taurul
Taurii sunt rafinati si adora sa fie sedusi prin mici atentii si muzica de calitate, de aceea invitati-i la un club sau intr-un loc elegant si acolo veti putea face primul pas daca asa veti crede ca este potrivit.

Gemenii
Gemenii sunt foarte comunicativi si de aceea trebuie antrenati in discutii interesante, trebuie sa li se ofere atentie si raspunsuri multumitoare pentru a intelege ca au de-a face cu o persoana care le poate stimula intelectul la superlativ. Prezenta de spirit si umorul sunt cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru acestia.

Racul
Racii trebuie sa se simta in largul lor pentru a accepta flirtul si jocul seductiei si de aceea, daca este posibil, incercati sa le oferiti confortul dorit si abia apoi abordati-i.

Leul
Laudele, aprecierile, complimentele de tot felul si incurajarea Leilor pentru a ramane in lumina reflectoarelor sunt calea cea mai buna de seducere a lor, placandu-le mult persoanele care stiu sa le speculeze pozitiv aceste slabiciuni.

Fecioara
Aspectul fizic este important pentru Fecioare si la fel limbajul ingrijit. Spiritul de organizare, moderatia si cumpatarea in toate vor insuma o declaratie de dragoste sincera pentru Fecioare mai mult de orice alte cuvinte sau gesturi.

Balanta
Instabile intr-o relatie prin chiar natura lor, Balantele pot fi o adevarata provocare, trebuind sa fie impresionate de la bun inceput prin sarm, umor, inteligenta si apoi impresionate iar si iar pentru a nu avea timp sa se plictiseasca. Nenumarate declaratii de dragoste trebuie sa le fie oferite constant pentru a le tine alaturi de tine.

Scorpionul
Scorpionii pot vedea adesea in adancul celor din fata lor asa ca nu incercati sa va ascundeti, dar faceti apel des la subtilitate pentru a incerca sa ii cuceriti. Le place si misterul atat timp cat este bine jucat, dar si declaratiile de dragoste de mare efect.

Sagetatorul
Aceasta zodie iubeste umorul foarte mult, iar persoanele care pot sa ii faca sa rada mereu cu glume de mare efect
sunt favoritii lor. De asemenea adora iesirile dese in natura si proiectele interesante.

Capricornul
Sinceritatea primeaza in acest caz, Capricornii neputand sa suporte minciuna. In relatia romantica vor fi mereu la dispozitia celuilalt, dar se asteapta si la reciprocitate, iar declaratiile de dragoste trebuie sa izvorasca din inima si nu sa fie de forma.

Varsatorul
Ineditul si excentricitatea atrag Varsatorii ca un magnet. Apreciaza la superlativ persoanele care stiu sa se prezinte intr-un stil original, dar de asemenea apreciaza onestitatea.

Pestii
Muzica, atmosfera romantica si un partener profund interesat de persoana lor vor seduce garantat Pestii, acestia visand mereu sa experimenteze senzatii inedite alaturi de persoana potrivita.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu