Astro Astrologia zodiilor

De cine tinzi sa te indragostesti?

De cine tinzi sa te indragostesti?Berbec: – Tinzi sa te indragostesti de persoane puternice, care ies in evidenta si au succes in mediul in care activeaza.

Taur: – Cel mai adesea se indragostesc de persoanele cu care construiesc mai intai o foarte buna legatura de prietenie.

Gemeni: – Li se aprind calcaiele dupa persoanele cu care au foarte multe in comun. Petrec foarte mult timp impreuna si au o legatura de invidiat.

Rac: – Pentru ca iubesc in general misterele, adora acel tip de barbat puternic, cu un caracter enigmatic, ce nu poate fi citit la prima vedere.

Leu: – Se indragosteste de persoana care reuseste sa-i incite curiozitatea, dar si sa-i mentina interesul.

Fecioara: – Nu pot trai fara dragoste. Uneori se indragostesc mai mult de ideea de a iubi si de a fi iubit, decat de persoana in sine.

Balanta: – Vor iubi persoana pentru care trebuie sa lupte s-o cucereasca si careia sa-i arate toate afectiunea de care e in stare.

Scorpion: – Nu este o mare amatoare de a vana barbati. De aceea, se va indragosti fie de cineva de la serviciu, fie de un prieten din cercul apropiat.

Sagetator: – Tinde sa se indragosteasca de "baiatul rau", cu un sarm deosebit, care o face sa-si piarda si mintile, si inima.

Capricorn: – Cauta sa iubeasca persoane care le impartasesc dorintele si nevoile, pentru ca vor o iubire echilibrata si plina de armonie.

Varsator: – Se indragostesc de persoanele vorbarete, sociabile, carismatice, cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

Pesti: – Se indragosteste greu si o face doar atunci cand intalneste persoana dispusa sa-i indeplineasca toate visele si dorintele.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu