Astro Citeste viitorul

Care este citatul perfect pentru inima ta?

Care este citatul perfect pentru inima ta?Berbec: – "O relatie fara incredere e ca o masina fara benzina. Poti sa stai in ea cat timp doresti, pentru ca nu te va duce nicaieri."

Taur: – "Omul are nevoie de dragoste. Viata fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor."

Gemeni: – "Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de un astfel de sentiment."

Rac: – "Dragostea consta in dorinta de a da altuia ceea ce este al tau si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta."

Leu: – "Daca vrem ca un mesaj de dragoste sa fie auzit, el trebuie sa fie trimis. Pentru a tine o candela aprinsa, trebuie sa turnam ulei in ea."

Fecioara: – "Dragostea este ca un puzzle, greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit."

Balanta: – "Nu lasa pe nimeni sa fie prioritatea ta, in timp ce tu devii optiunea lor."

Scorpion: – "Dragostea este spatiu si timp, toate masurate cu inima."

Sagetator: – "Stii ca esti indragostit atunci cand nu mai poti adormi pentru ca realitatea este, in sfarsit, mai frumoasa decat visul."

Capricorn: – "Daca un om te iubeste, va fi langa tine fara sa-i ceri si fara sa faci eforturi ca sa-l pastrezi alaturi."

Varsator: – "Nu stiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine cand te tin de mana."

Pesti: – "Poate ca pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume."

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu