Astro Astrologia zodiilor

Cum sta cu nervii?

Cum sta cu nervii?Berbec: Nu suporta sa fie tinut in intuneric. Daca iti este frica sa-i spui ceva, mai bine fa-ti curaj si vorbeste. Nu-i ascunde nimic, altfel se va enerva mult mai tare.

Taur: Uraste cand nu are un ban in buzunar. De altfel, devine repede irascibil, pentru ca nu suporta sentimentul de a fi "sarac".

Gemeni: Cand cineva incearca sa li se bage in suflet, desi si-au facut cunoscuta parerea, se enerveaza foarte repede. Nu privesc cu ochi buni intentiile, in general.

Rac: Cand oamenii nu au curajul sa le spuna in fata ceea ce nu le convine, prefera sa-i barfeasca pe la spate.

Leu: Sunt absolut exaperati de prietenii care incearca sa-i determine sa spuna Da atunci cand raspunsul lor este evident NU.

Fecioara: Stiu foarte bine sa-si ascunda sentimentele, dar asta nu inseamna ca, daca sunt luate peste picior, nu-ti vor spune in fata parerea despre comportamentul tau josnic.

Balanta: Daca le vorbesti de sus si le tratezi cu superioritate, nu te mira cand iti vor intoarce spatele imediat.

Scorpion: Odata increderea incalcata, vei face cunostinta cu cel mai aprig si iscusit dusman, care va cauta razbunare.

Sagetator: Este foarte tafnos. Chiar daca nu pare, poate trece de la fericire la nervi in cateva secunde.

Capricorn: Nu suporta sa se certe, dar adora sa le dovedeasca interlocutorilor cat de mult se inseala si ca ei au dreptate.

Varsator: Are o inima mare, dar nu e dispus sa lase pe cineva de doua ori sa profite de generozitatea lui. La a doua incerare va taia in carne vie.

Pesti: Daca sunt nervosi, vor reactiona brutal si fara sa se gandeasca prea mult la consecinte.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu