Astro Astrologia zodiilor

Ce asteptari sa ai? Zodia lui iti spune!

Ce asteptari sa ai? Zodia lui iti spune!

Berbec: Are o parte dominanta a personalitatii la care trebuie sa te astepti. Nu e vorba daca va aparea, ci cand anume.

Taur: Sunt foarte deschisi atunci cand vine vorba de riscuri si sunt si genul de persoane care, atunci cand iti este frica, te vor impinge de la spate.

Gemeni: Cand se impotmolesc in ceea ce au de spus, vor gasi cateva cuvinte taioase. Te vor atinge fix acolo unde durerea este mai mare.

Rac: Te va lasa sa intri in inima lui, dar nu intotdeauna complet, pentru ca a suferit destul de mult in trecut. Mereu va avea un zid de protectie in jurul inimii.

Leu: Este jovial si plin de viata. Te va face sa renunti la inhibitii si sa-ti traiesti viata dupa bunul tau plac.

Fecioara: Se poate enerva foarte usor chiar si de la cel mai banal lucru posibil. Poate fi extrem de sarcastic si nu-l intereseaza ca te simti jignit de ceea ce spune.

Balanta: Va face tot posibilul sa te vada fericita, iti va pune lumea la picioare si tot el o va zgudui din temelii. De ce? Pentru ca se plictiseste foarte repede.

Scorpion: Cand se indragosteste poate si are curajul sa sacrifice totul (familia, serviciul, prietenii) doar pentru a construi ceva de la zero cu tine.

Sagetator: Nu se lasa dus de nas cu usurinta. Daca ai impresia ca l-ai pacalit, sa stii ca este doar o impresie.

Capricorn: Nu le place sa-si impartaseasca durerea ori sa povesteasca prin ceea ce trec, dar isi pot schimba brusc caracterul tocmai din cauza asta.

Varsator: Iti poate da impresia ca esti cel mai bun prieten al lor, insa acest lucru este fals. Sunt foarte selectivi si precauti cu persoaneledin jur.

Pesti: Sunt extrem de atenti la detalii. Imediat isi pot da seama de starea de spirit dintr-o camera si stiu exact si care este problema.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu