Astro Astrologia zodiilor

Cum sa alegi un bun astrolog?


La fel ca si medicul de familie astrologul este o persoana in care trebuie investita o doza considerabila de incredere deoarece concluziile calculelor sale precum si sfaturile ulterioare au un impact direct si nu intotdeauna favorabil asupra destinului persoanelor care se bazeaza si pe recomandarile astrelor in luarea deciziilor importante din viata lor.

In primul rand e bine de retinut ca astrologii de duzina nu vor reusi sa ofere informatii detaliate despre nivelul propriu de educatie si experienta pe care o au in practicarea acestei pseudo-stiinte. Un astrolog bun insa va fi dispus sa discute deschis despre pregatirea sa si nu se va da inapoi nici in a recunoaste ca uneori estimarile sale pot fi gresite fie din cauza proprie neatentii sau a lipsei de pregatire, fie din cauza limitarilor date de chiar arta pe care o practica.

O specializare serioasa in domeniul psihologiei, al artelor, fizicii sau cel medical va pot iarasi garanta seriozitatea astrologului care se va apropia, prin pregatirea sa temeinica, de statutul profesionistului mult-cautat si care va fi capabil sa va ofere servicii de inalta calitate contra unor costuri relativ piperate, practicate deopotriva de catre astrologii mai putin scoliti cat si de catre cei cu un nivel solid de educatie.

Ca recomandare generala nu e bine sa se apeleze pe termen lung la serviciile unui amic sau amice specializati in astrologie deoarece acestia pot fi influentati de subiectivitate in prezicerile lor. Nici astrologii care ofera chilipiruri nu merita luati serios in considerare deoarece trebuie bine inteles faptul ca activitatea specifica unui astrolog necesita totusi destul de mult timp si e foarte probabil ca cei care "sparg piata" cu preturi foarte atractive sa foloseasca softuri ultra-rapide de realizare a hartii astrologice plecandu-se de la simpla introducere a datei de nastere si alte elemente cu un caracter general.

Prietenii si cunostintele va pot recomanda un astrolog bun pe baza propriei experiente, de sperat reusite si incununate de efecte dintre cele mai pozitive asupra cursului ulterior al vietii lor. Daca aveti noroc si gasiti un astrolog bun aflat in vecinatatea dumneavoastra atunci nu ezitati sa il contactati, iar in caz contrar cautati modalitati eficiente de tinere a legaturii la un nivel multumitor fara a renunta la ritmurile obisnuite ale vietii dumneavoastra.

Mai mult decat orice nu uitati sa verificati de fiecare data acreditarile astrologului contactat si informati-va in avans asupra listei celor mai bune scoli de astrologie din Romania. De asemenea si experienta profesionala cumulata cu recomandarile reale si pozitive ale mai multor persoane vor fi demne de luat in considerare inainte de a se lua orice alta decizie. Nu va sfiiti sa renuntati din start la serviciile unui astrolog atunci cand ceva vi se pare a fi suspect si rezervati-va suficient timp pentru a-l gasi pe cel mai de incredere si mai bine calificat pentru a extrage maximul de folos din aceasta experienta mai mult sau mai putin inedita.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu