Astro Citeste viitorul

Culoarea palmei si profilul nostru astrologic

Culoarea palmei si profilul nostru astrologicChiromantia sau arta ghicitului in palma include printre altele si divinatia dupa culoarea palmelor, aceasta fiind de fapt prima dintre subramurile chiromantiei, care este de importanta covarsitoare pentru identificarea din start a unor probleme cronice de sanatate sau a tipului exact de personalitate a subiectului examinat.

Daca liniile palmelor pot oferi informatii detaliate despre destinul nostru si unele trasaturi de caracter, culoarea palmelor si textura pielii este de interes pentru a se vedea daca exista si motive de ingrijorare in ce priveste starea generala de sanatate precum si a se identifica unele solutii bune pentru a se obtine un plus de sanatate pe viitor.

Palmele de culoare roz de exemplu sunt un indiciu clar pentru astrolog ca persoana din fata sa se ingrijeste corespunzator de trupul sau si ca nu exista motive serioase de ingrijorare pentru cineva ale carui palme prezinta aceasta nuanta sanatoasa si de bun augur. De regula, mai toti cei cu palmele de culoare roz sunt si foart optimisti din fire, lucru bun si pentru sanatatea lor mentala.

Alte persoane insa pot avea palmele de culoare usor albastruie, ceea ce indica probleme cu circulatia sangelui si un temperament lipsit de vioiciune, ca rezultat direct al circulatiei greoaie a sangelui. Aceste persoane trebuie sa ia masuri pentru a isi schimba complet stilul de viata, au nevoie de exercitiu fizic, o alimentatie mai echilibrata precum si de multa socializare.

Persoanele cu palmele de o culoare inspre galbui ne spun de regula ca ar putea suferi de unele afectiuni ale organelor interne, in special ficatul si/sau rinichii. Asemenea persoane e bine sa se prezinte cat mai repede la medic pentru analize detaliate, iar daca deja li s-a depistat boala si nu au cunoscut o imbunatatire in timp a starii de sanatate e bine sa incerce sa schimbe tratamentul. Sunt si persoane usor irascibile tocmai din cauza bolii de care sufera.

Multe persoane pot prezenta palme de culoare rosiatica fie pe anumite zone, fie pe toata suprafata palmei. Aici de obicei este vorba despre hipertensiune arteriala, abuz de alcool si cafea si alte probleme de natura circulatorie, iar posesorii unor asemenea palme sunt aproape mereu gata sa explodeze din orice.

Palmele foarte rosii indica un temperament puternic sangvin si o inclinatie aproape patologica catre violenta. Asemenea persoane isi controleaza cu mare greutate sentimentele si deseori pot suferi de probleme de natura psihica sau neurologica.

Studierea palmelor este, asa cum se subintelege din randurile de mai sus, de mare importanta pentru astrologii care se ocupa de chiromantie, nu doar starea de sanatate si tipul de personalitate putand fi astfel descoperite, dar si altele, daca se continua prin studiul formei palmelor si examinarea in detaliu a altor aspecte generale.

Chiromantia este de aceea o arta complexa, care necesita un studiu serios pentru a se putea oferi apoi preziceri suficient de acurate incat sa poata schimba in bine destinul persoanei analizate.

Spre deosebire de ceea ce mai cred unii, chiromantia nu este o arta fatalista care sa te bage in toti sperietii, iar recomandarile oferite de catre astrologii profesionisti vor incerca intotdeauna sa echilibreze viata subiectilor si nicidecum sa produca alte motive de scindare interioara. Feriti-va insa de chiromantii stradali si, daca aveti incredere in aceasta ramura a astrologiei, consultati intotdeauna un profesionist.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu