Astro Astrologia zodiilor

Aranjamente florale de succes pentru semnele astrologice

Aranjamente florale de succes pentru semnele astrologiceLa fel ca si in cazul pietrelor pretioase sau a culorilor, si in cazul aranjamentelor florale exista variabile de succes pentru fiecare semn astrologic in parte, care pot aduce un plus la capitolul bunadispozitie si a starii de bine in general, fiind recomandat ca nativii zodiilor sa mizeze intotdeauna pe aranjamente florale compuse exclusiv sau doar partial din florile care le aduc noroc in viata.

Berbecul
Energia specifica Berbecilor si entuziasmul natural care acompaniaza aceasta energie sunt incluse de regula de florile de culoarea rosu aprins, in special lalelele potrivindu-se de minune cu temperamentul unui Berbec. Orice aranjament floral ar fi de preferat sa includa si lalele, mai degraba din cele rosii decat alte culori.

Taurul
Plini de bun gust si foarte sensibili la majestatea naturii, Taurii pot fi complimentati de catre niste flori regale asa cum sunt si crinii albi sau de alte nuante, dar crinii albi se potrivesc mai bine cu temperamentul Taurilor. Un aranjament floral pentru dansii va trebui sa includa aceste frumoase flori intr-o pozitie centrala.

Gemenii
Gemenii sunt fiinte versatile si sociale, foarte populari prin chiar natura lor, iar trandafirul ii completeaza la perfectie, trandafirul fiind o floare de asemenea populara, pe care nimeni nu o poate refuza. Aranjamente florale din trandafiri sau care contin trandafiri sunt ideale pentru Gemeni.

Racul
Temperamentul aparte, hipersensibil si aproape contradictoriu al Racilor este exprimat mai degraba de superbele flori salbatice intalnite in afara orasului decat de frumoasele flori de gradina. Nemtisorul sau delphinium ar putea sa ii completeze cu usurinta mai ales pentru ca sunt relativ simplu de procurat si de la florariile de cartier.

Leul
Leii au nevoie de mult soare, atentie nelimitata si posibilitatea de a-si putea exprima liber sentimentele, iar floarea-soarelui ii poate complimenta intr-un mod paradoxal, dar si cat se poate de veridic. Nu e usor sa procuri asemenea flori insa atunci cand prezinti Leului un aranjament floral cu floarea-soarelui se va simti incantat si va aprecia gestul facut.

Fecioara
Margaretele sunt probabil florile cele mai indragite de catre Fecioare, care apreciaza simplitatea si armonia acestor flori cu o geometrie clar exprimata, la fel ca si mintea organizata a Fecioarelor. Bineinteles ca albul este culoarea preferata de Fecioare, dar ele nu vor refuza aranjamente florale cu alte culori, de preferat deschise si simple.

Balanta
Armonia si aducerea la un numitor comun a tuturor extremelor sunt definitorii pentru Balante si de aceea florile de tip baroc le sunt mai aproape de inima, aici putand aminti specii precum hortensiile, care vin intr-o mare varietate de culori si care pot completa de minune profilul de personalitate al unei Balante.

Scorpionul
Plin de senzualitate si usor de sedus prin mirosurile profunde si dense ale florilor parfumate, Scorpionii apreciaza la superlativ speciile luxuriante in culori indraznete asa cum sunt si bujorii, liliacul sau irisii, dar cel mai mult Scorpionii prefera probabil irisul si bujorii rosii.

Sagetatorul
Ce alte flori ar putea reprezenta mai bine spiritul de aventura al Scorpionilor decat garoafele rosii, incarcate de un parfum aparte, care te energizeaza intotdeauna pozitiv fortandu-te practic sa iei lumea in piept pentru a cunoaste alte si alte experiente la fel de placute. Aranjamentele florale pe baza de garoafe sunt de aceea ideale pentru Sagetatori.

Capricornul
Usor pretentiosi, dar si indragostiti de frumos Capricornii prefera florile care necesita prezenta lor constanta pentru a le ingriji la superlativ, iar violetele africane sunt un exemplu potrivit in acest sens. Alte flori de apartament care de asemenea arata minunat si pot fi ingrijite usor vor fi de asemenea o bucurie pentru Capricorni.

Varsatorul
Pentru Varsatori, exotismul este aproape un imperativ, de aceea aceasta zodie preferand flori aparte asa cum sunt orhideele, regina-noptii si alte specii rare si deosebit de frumoase. Plusul de romantism pe care il aduc asemenea flori vor indemna Varsatorii la visare, o stare favorita nativilor din aceasta zodie.

Pestii
Timizi si cu o bogata viata sufleteasca, Pestii sunt foarte sensibili la cadourile care includ si un buchet de flori, ei interpretand intotdeauna semnificatia gestului astfel facut. Nu le plac florile comune sau cele prea indraznete si de aceea un buchet modest de crini peruvieni sau alte specii delicate, cu o simbolistica mai greu de descifrat le vor starni imaginatia si aprecierile la superlativ.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu