Astro Astrologia zodiilor

Cu ce replici puteti fi abordate …

Cu ce replici puteti fi abordate ...Se stie de multa vreme faptul ca fiecare semn astrologic are stilul sau aparte de comunicare, iar in primavara aceasta vom redescoperi cu totii acest lucru agatand sau lasandu-ne agatati prin replici mai mult sau mai putin inspirate, caracteristice totusi pentru maniera noastra generica de prezentare.

Berbecii, de exemplu, sunt foarte directi, baieti sau fete, si iti pot arunca replici de tipul: "Imi placi, trebuie sa fii Valentinul meu!" sau chiar si "Ma usuc de dorul tau, uda-ma pana nu e prea tarziu!"

Taurii pot fi la fel de directi, dar si ceva mai subtili ei putand aborda cu replici precum "Parul iti sta diferit astazi, foarte atragator. Trebuie sa iti spun ca te-am considerat dintotdeauna speciala."

Gemenii nu se vor putea abtine de la replici spirituale oricat de mult i-ar impresiona frumusetea alesului lor si te vor face sa zambesti chiar si atunci cand ai de gand sa ii refuzi fara drept de replica.

Racul va practica stilul sau timid-agresiv cu tente usor glumete, putand sa iti declare chiar si pasiunea nestinsa pentru tine, dar intr-un mod atat de confuz incat nu iti vei da seama de asta decat multa vreme dupa aceea, revazand mental conversatia avuta cu un Rac.

Leul este unul dintre cei mai dificili pretendenti, indiferent daca e baiat sau fata, si foarte rar va avea parte de refuzuri deoarece stie cum sa flateze si sa se puna pe sine insusi in valoare pentru a obtine macar o biata intalnire daca nu chiar afectiunea de durata a obiectului pasiunii sale.

Fecioara ne cucereste intotdeauna prin eleganta inspirata a replicilor sale, putand sa ne si ia usor peste picior atunci cand, din diferite motive, nu ne vede atat de perfecti pe cat si-ar dori sa fim.

Balanta nu este chiar atat de eleganta precum Fecioara, dar da mereu dovada de o sinceritate iesita din comun, replicile sale fiind mai putin indraznete si mai mult subtile si punctate pe ici-colo de scurte complimente pline de umor.

Scorpionul este foarte direct atunci cand ii place cineva, dar si prea putin preocupat de tatonarile initiale dintre indragostiti. De regula, Scorpionii repeta refrenul "La mine sau la tine?" pana ce fie primesc raspunsul asteptat, fie sunt trimisi frumos la plimbare.

Sagetatorul este si hazliu, dar si usor enervant deoarece de multe ori replicile sale seamana mai degraba a interviu decat a seductie si de aceea poate fi inteles gresit atunci cand are de-a face cu persoane lipsite de o bogata experienta de viata.

Capricornul va amesteca la un loc complimentele pline de farmec cu remarci grosolane sau complet nepotrivite, neangajandu-se prin nimic fata de tine si lasand impresia unui simplu joc conversational chiar si atunci cand ii place foarte multa persoana din fata sa.

Varsatorul se comporta similar cu Capricornul, doar ca replicile sale sunt mai degraba visatoare si poetice si nicidecum grosolane. Ii plac metaforele si va face complimente foarte placute atunci cand i se ofera ocazia.

Pestii trec repede peste complimentele care privesc aspectul fizic si incearca sa te vada in profunzime propunand subiecte de conversatie care sa le reveleze natura ta interioara, aspiratiile si valorile pe care le tii la mare pret.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu