Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti dau… cateva sfaturi in dragoste

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti dau ... cateva sfaturi in dragosteBerbec: Cand dragostea te priveste in ochi, nu ii intoarce spatele. Pentru ca intr-o zi s-ar putea sa regreti ca nu ti-ai acordat sansa sa fii fericita.

Taur: Inainte sa te lasi invaluita de pasiune reflecta doar o clipa pentru a vedea daca merita riscul sa iti oferi inima. Ai incredere suficient in persoana respectiva chiar daca stii ca exista o mica posibilitate sa se aleaga scrumul de toata iubirea ta?

Gemeni: Este aproape ironic cand te gandesti ca este suficient uneori sa petreci ore intregi pentru a-ti face curaj doar ca sa saluti persoana care iti place, dupa zile intregi in care o admiri, saptamani in care ii duci dorul, luni/ani in care iubesti, dar sa iti ia la final doar o clipa pentru a spune "la revedere"…

Rac: Lupta pentru persoana care te iubeste. Nu iti pierde timpul si caldura din inima ta pentru o persoana care nu este dispusa sa iti ofere totul, sa fie doar al tau, sa nu iti arate in fiecare zi ca esti inima lui.

Leu: Nu poti sa tii dragostea cu forta in bratele tale, nu iti poti impune sa iubesti pe cineva, uneori sunt situatii in care esti nevoita sa ii dai drumul, dar in cele din urma nu este ceva ce noi alegem, iubirea ne alege pe noi.

Fecioara: Cel mai inspaimantator lucru atunci cand esti indragostit este sa fii ranit. Cel mai inspaimantator lucru atunci cand esti ranit este frica de a nu mai putea iubi din nou. Dar daca nu vei risca sa iubesti din nou si vei asculta de temerile tale asta iti poate aduce o viata intreaga de singuratate.

Balanta: Cand iti asculti inima, nu iti fa griji de locul unde te va duce, pentru ca inima ta cunoaste deja drumul. Iar daca te ratacesti sau ajungi la un drum inchis, foloseste-ti mintea sa gasesti drumul inapoi spre casa…

Scorpion: Cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu cauti scuze, nu cauti defecte, nu cauti raspunsuri, nu cauti greseli. In schimb, lupti sa repari greselile, accepti persoana celuilalt asa cum este ea, iar toate scuzele pe care le cauti pentru a renunta la dragoste le arunci pe geam.

Sagetator: E mai bine sa iti pierzi mandria in fata celui pe care il iubesti, decat sa il pierzi pe cel ce iti detine inima din cauza mandriei tale.

Capricorn: Ar trebui sa spui in loc de "Unde esti?" mai bine "Eu sunt aici!" – Sa nu spui "Cum ai putut?" ci "Te inteleg." – "Imi doresc sa fii aici" nu suna la fel de bine precum "Sunt recunoscatoare ca existi". Si toate astea pentru ca dragostea e complicata si de aceea si atat de frumoasa.

Varsator: Cel mai frumos dar in dragoste este sa lasi persoana pe care o iubesti sa fie ea insasi fara sa incerci sa o schimbi intr-o reflectie a propriei tale imagini.

Pesti: Daca este scris sa va indragostiti si sa fie vorba de o iubire adevarata atunci nu este nevoie sa iti faci griji, universul va complota in asa fel incat drumurile voastre sa se intersecteze din nou.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu