Astro Citeste viitorul

Compatibilitate astrologica dupa grupa noastra de sange

Compatibilitate astrologica dupa grupa noastra de sangeGrupa de sange ofera multe detalii importante in analiza astrologica, mai nou putandu-se chiar stabili compatibilitatea intre purtatorii unor grupe diferite de sange in acord cu trasaturile lor de personalitate. Fiecare grupa de sange trimite astfel la amanunte legate de persoana profunda a purtatorului, astfel completandu-se harta sa astrologica cu noi detalii menite sa aduca lumina si in privinta compatibilitatii sale romantice cu o alta persoana.
 
Exista 4 grupe de sange, fiecare cu anumite caracteristici bine definite, iar purtatorii provin desigur din zodii foarte variate. Pentru acestia, grupa de sange va confirma sau, dimpotriva, va infirma compatibilitatea lor cu alte persoane, in acest mod astrologii putand sa ofere sfaturi avizate atunci cand clientii dansilor vor sa se angajeze intr-o casnicie sau doar intr-o simpla relatie de dragoste.
 
1. Grupa 0 este definita de multa deschidere in plan social si lejeritate in conversatie, aici intalnind mai ales zodiile care se remarca prin abilitati crescute de comunicare, persoane nascute pentru a fi lideri de opinie, jurnalisti, politicieni sau educatori. Sunt oameni cu initiativa, le place sa detina pozitia centrala intr-un grup si dau dovada de multa incredere in sine. Din acest motiv, cei mai multi purtatori ai grupei 0 vor fi compatibili cu alti purtatori ai grupei 0, dar si cu cei care au grupa AB.
 
2. Grupa A de sange defineste persoane linistite, cu certe inclinatii artistice, care urmaresc toata viata sa atinga perfectiunea in tot ceea ce fac. Au o foarte puternica viata emotionala, dar acest lucru se vede rar la exterior. Sensibili, relativ timizi si demni de toata increderea, cei cu grupa A de sange sunt compatibili mai ales cu persoanele care de asemenea au grupa A sau cu cei care au grupa AB.
 
3. Grupa B de sange include multe dintre zodiile unde determinarea si tenacitatea se remarca in mod deosebit, persoanele cu aceasta grupa de sange ocupandu-se mai ales de propriul destin si fiind capabili sa isi duca toate obiectivele la bun sfarsit. Compatibili cu alte persoane cu grupa B si cu cei care au grupa AB, acesti oameni dau dovada si de multa incapatanare si nu e bine sa te asezi in drumul lor daca nu esti compatibil cu tipul lor de personalitate.
 
4. Grupa AB de sange include cam toate trasaturile de personalitate ale celor prezentate anterior, fiind grupa cea mai versatila dintre toate. Aici lucrurile nu sunt intotdeauna usor de analizat, dar este cert faptul ca aceste persoane sunt de incredere si ca pot fi compatibile in anumite limite cu toate celelalte grupe de sange, inclusiv alte persoane care de asemenea au grupa AB

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu