Astro Astrologia zodiilor

Ciocolata este iubita de toate zodiile, dar servita totusi in mod diferit

Ciocolata este iubita de toate zodiile, dar servita totusi in mod diferitPoate surprinzator sau poate nu, ciocolata este un aliment iubit nu doar de catre femei, dar si de catre barbati si de aceea nu e de mirare faptul ca toate zodiile se apropie cu placere de o bucatica dulce de ciocolata, fiecare insa savurand-o intr-un mod diferit, in deplin acord cu trasaturile definitorii de personalitate a zodiei din care face parte.

Berbecul
Reprezentantii acestei zodii nu sunt lacomi din fire, dar pun pasiune si multa pofta .. de viata in tot ceea ce fac asa ca ei vor consuma ciocolata din cateva inghitituri, fie vorba despre o cutie intreaga cu bomboane asortate, fie vorba despre o ciocolata mare si delicioasa.

Taurii
Foarte senzuali, Taurii se apropie de ciocolata la fel cum ar face-o cu o persoana foarte draga lor, ei savurand fara graba toata cutia si lasand putin si altora, dar numai de forma si cu siguranta nu bomboanele cele mai frumoase si mai gustoase pe care ei le vor servi integral si fara nici o jena.

Gemenii
Asemenea copiilor fara minte, Gemenii se manjesc pe maini si pe fata de ciocolata atunci cand consuma acest aliment delicios si nu e deloc recomandat sa le faci concurenta la acest capitol deoarece ei nu se vor sfii sa faca tot posibilul pentru a se alege cu portia cea mai mare si mai apetisanta de ciocolata.

Racul
Racii gusta totul pe indelete si in mod special ciocolata, iar daca nu isi pot permite sa o cumpere in cantitatile dorite de dansii atunci vor prelungi placerea, consumand cate putin pentru a se bucura cat mai multa vreme de acest aliment divin.

Leul
Leul nu apreciaza atat gustul placut al ciocolatei cat rafinamentul care insoteste servirea bomboanelor scumpe cu ciocolata si de aceea va face tot posibilul sa consume doar produse de prima calitate, dar nu neaparat in cantitati mari.

Fecioara
Este un adevarat spectacol sa observi o Fecioara consumand putina ciocolata, nu de putine ori putand sa descoperi cu veselie cum Fecioara apeleaza la tot felul de servetele si alte formule "civilizate" pentru a nu se murdari deloc cu pretioasa ciocolata.

Balanta
Balantele sunt cam lacome din fire, dar si suficient de generoase incat sa lase si altora ceva din portia lor de ciocolata. Vor prefera insa sa isi procure ciocolata din abundenta, pentru a putea savura in pace atat cat isi doresc pe moment.

Scorpionul
Pentru Scorpioni mai mult decat pentru alte zodii, ciocolata este un adevarat afrodisiac, de aceea ei putand chiar sa consume ciocolata direct de pe trupul partenerului dansilor.

Sagetatorul
Varietatile exotice de ciocolata, care te duc cu gandul la taramuri indepartate sunt preferatele acestei zodii aventuroase.

Capricornul
Tot ce e mai bun si mai rafinat pe piata la un moment dat trebuie sa treaca si prin burta Capricornului, care va prefera de aceea trufele si alte sortimente deosebite de ciocolata.

Varsatorul
Probabil singura zodie care nu apreciaza ciocolata la superlativ, Varsatorii nu se feresc de acest aliment, dar prefera sa consume doar sortimentele considerate a fi mai bune pentru sanatate precum ciocolata neagra.

Pestii
Pestii adora ciocolata insa nu o pot consuma de unii singuri si de aceea risca sa ramana fara daca tot impart ce au ei mai bun cu toata lumea.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu