Astro Citeste viitorul

Ce spune forma unghiilor despre tine

Ce spune forma unghiilor despre tineUnghiile sunt cartea noastra de vizita, este inacceptabil, indiferent de situatie sa ai unghii neingrijite, nesanatoase. Imaginea lor spune ceva si despre tine. Sunt ca o mini oglinda in care se reflecta mici trasaturi ale propriei personalitati.

Unghiile rotunde: persoanele ce detin aceasta forma, sunt foarte sincere si de obicei iti spun adevarul verde in fata fara sa iti menajeze sentimentele; sunt foarte atente la modul in care se comporta in societate si sunt destul de amabile si diplomate, chiar daca poate nu se simt in apele lor. Isi controleaza foarte bine expresia si sentimentele, sunt persoane greu de citit. Insa, indiferent de esti dusman sau prieten, iti vor fi alaturi atunci cand vei trece prin situatii grele.

Unghiile patrate: sunt persoane critice, perfectioniste si foarte bune in organizare; le plac lucrurile exacte, bine facute, nu se lasa calcate in picioare, isi duc munca pana la capat indiferent de ce sacrificii ar trebui sa faca; sunt de obicei femei de cariera, le place sa urce scara ierarhica si lupta de cele mai multe ori pentru tot ceea ce au, nu li se ofera nimic gratis; au putini prieteni pentru ca nu se deschid foarte usor, dar prietenii adevarati vor sti sa aiba rabdare cu acestea pana le cuceresc loialitatea;

Unghiile ovale: sunt persoane sprintene, iau viata foarte lejer, se bucura de fiecare particica din viata, de fiecare moment, sunt persoane care gasesc frumosul chiar si in locul unde pare imposibil; pline de optimist si foarte increzatoare in propriile abilitati, debordeaza de energie si pasiune; se implica 100%  in proiectele lor si ofera timp, bani, energie pentru a duce lucrurile la capat; infrunta viata cu un zambet larg pe buze, provocand-o la duel.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu