Astro Astrologia zodiilor

Cele mai teribile soacre dupa semnul lor astrologic

Cele mai teribile soacre dupa semnul lor astrologicSoacrele nu au fost niciodata tinute la foarte mare cinste de catre ginerii lor sau de catre nurori, fiind nu se stie de ce mai mereu privite cu ochi rai, ca si cand ar fi existat ceva de impartit intre dansele si rudele lor prin alianta.

Adevarul este insa ca mai toate soacrele au o relatie foarte apropiata si naturala cu propriii copii, a caror afectiune neconditionata se vad nevoite de la un timp incolo sa o imparta cu niste persoane complet straine si poate de aici si gelozia lor adesea suparatoare, dar si complet justificata in relatia cu noii veniti in familie.

Unele soacre se pare insa ca sunt mai teribile decat altele, iar acest lucru este cauzat in primul rand de influentele astrologice si abia in plan secundar de alte considerente precum starea financiara sau cea profesionala a proaspatului ginere sau a nurorii.

Soacrele Berbec
Prin definitie, energica si sociabila, soacra Berbec este si destul de enervanta in primul rand pentru propriul copil, manifestand o grija excesiva fata de acesta si dorind mereu sa se asigure ca ii merg toate bine. Ii place sa se amesteca in intimitatile noului cuplu de iubiti si trebuie sa fie politicos pusa la punct pentru a ii fi astfel temperate pornirile sale de closca atotprotectoare. Are un suflet mare si iubitor, dar poate fi si foarte apriga la suparare.

Soacra Taur
O soacra aproape clasica, Taurul va respecta intru totul uzantele cerute de o asemenea situatie si va cere mereu sa i se acorde respectul cuvenit, fiind de aceea si usor autoritara in relatia deopotriva cu ginerele sau nora si cu propriul sau copil. Accepta sa fie tratata cu invitatii la evenimente speciale si cu cadouri diverse si nu se amesteca mult in intimitatea tinerilor indragostiti atat timp cat acestia dau dovada de stabilitate si seriozitate in relatia lor.

Soacra Gemeni
Aproape o soacra ideala, soacra Gemeni este deosebit de atenta cu ambii sai "copii" si doreste sa mentina o relatie foarte placuta cu acestia. Nu tine partea nimanui si incearca sa isi mentina o imagine de femeie moderna, cu vederi largi. Lipsa de comunicare insa o va transforma intr-o adevarata scorpie, fiind de aceea necesar sa se intretina un minimum de socializare, fie si la un nivel minimalist.

Soacra Rac
Destul de posesiva si mamoasa, soacra Rac este in egala masura si un sprijin de nadejde pentru tinerii casatoriti, fiind mereu alaturi de acestia pentru sfaturi, ajutoare banesti sau ca dadaca la bebelusi. Este adevarat ca adesea se poate amesteca in mentinerea gospodariei, facand ea insasi schimbarile necesare, dar una peste alta si aici discutam despre o soacra aproape perfecta.

Soacra Leu
Daca nu ar tine foarte mult la imaginea sa, soacra Leu ar fi cu adevarat de nesuportat insa din fericire ii place sa aiba o relatie onesta cu tanara familie si nu va sari calul decat daca este provocata in mod direct. Tinerii care o vor respecta indeajuns, tinand cont de sfaturile sale vor avea cel mai mult de castigat in relatia cu o astfel de soacra destul de autoritara.

Soacra Fecioara
Adesea critica atat la adresa propriului copil cat si la adresa celuilalt "copil" al sau, soacra Fecioara nu suporta sa fie indepartata atat timp cat ea considera ca poate fi de mare ajutor cu intretinerea gospodariei si cu bunul mers al casniciei. Nu trebuie sa i se refuze acest lucru, dar are de asemenea nevoie si de mici atentionari pentruy a nu depasi limita suportabilului.

Soacra Balanta
Intotdeauna inclinate spre gluma si de un bun-gust desavarsit, soacrele Balanta sunt o bucurie pentru tanarul cuplu, renuntand adesea la interesele personale pentru binele "copiilor". Spre deosebire de multe alte soacre, Balantele nu se amesteca mai deloc in mersul relatiei celor doi tineri, dar adora sa isi petreaca timpul cu nepoteii si vor ajuta inclusiv cu bani pentru un viitor stralucit al acestora.

Soacrele Scorpion
Sunt soacre destul de bune si mereu alaturi de noul cuplu de casatoriti. Au insa o anume viziune traditionala asupra imaginii de soacra si de aceea pot fi adesea autoritare, dar numai pentru ca le pasa de succesul celor doi tineri. La suprafata se pot manifesta destul de rece insa pot da dovada si de o bogata viata interioara, iar prezenta nepoteilor va dovedi acest lucru din preaplin.

Soacrele Sagetator
Foarte tolerante, soacrele Sagetator iarta aproape orice si aduc prin simpla lor prezenta un plus de speranta si de energie pentru tanarul cuplu. La fel ca si Balantele, nu vor sa se amestece in destinul celor doi casatoriti, dar vor aduce pace acolo unde lucrurile nu stau prea bine desi le displace complet sa asiste la certuri intre indragostiti. Isi vor iubi nespus nepoteii si ii vor lua cu ele pentru a explora imprejurimile de cate ori li se va permite acest lucru.

Soacrele Capricorn
Foarte responsabile si serioase, soacrele Capricorn pun un accent special pe valorile traditionale ale familiei si nu vor suporta ca acestea sa fie tratate cu lejeritate. Nu se amesteca in afacerile cuplului de indragostiti, dar in cazul unor divergente vor tine mereu partea propriului copil si foarte rar se vor arata binevoitoare si fata de celalalt tanar. Critica adesea lipsa de organizare sau aspectele materiale neplacute, dar daca se poate ignora acest lucru, ele se vor dovedi ajutoare de nadejde la greu inclusiv atunci cand va fi nevoie si de bani.

Soacrele Varsator
De multe ori soacrele Varsator pot deveni prietene mai bune ale partenerului propriului copil decat chiar acesta si asta se intampla deoarece Varsatorii sunt deosebit de sociabili si le place mult sa converseze pe cele mai diverse teme. Nu se vor amesteca in problemele de familie, dar se pot dovedi de-a dreptul agresive atunci cand ceva li se pare suspect in bunul mers al relatiei celor doi tineri. Una peste alta sunt soacre suportabile si merita respectate ca atare.

Soacrele Pesti
Inimoase si pline de compasiune, soacrele Pesti nu sunt ele o pacoste pentru ceilalti ci mai degraba ceilalti le pot exploata vulnerabilitatile, facandule astfel sa sufere foarte usor. Sunt soacre de tip traditional si isi doresc ca cei doi tineri sa impartaseasca toate problemele lor cu dansele pentru a le putea oferi sfaturi si un ajutor de nadejde. Se amesteca insa si in educatia nepoteilor, iar acest lucru nu va fi intotdeauna spre binele celor mici.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu