Astro Astrologia zodiilor

Cele mai fierbinti astro-cupluri ale prezentului

Astro cupluriCompatibilitatea in dragoste a semnelor astrale este un subiect indelung dezbatut, plin de controverse, nefiind intotdeauna usor de intocmit o predictie corecta din acest punct de vedere. De multe ori chiar si ceea ce se stie cu siguranta din punct de vedere astrologic poate fi contrazis pe teren prin relatii diverse, care sfideaza parca astrele, si toate acestea ne spun ca nu e deloc simplu de gasit adevaruri universal valabile pentru astrologia dragostei.

O analiza completa si complexa a hartilor astrale poate totusi dezvalui multe nuante ascunse ale unei relatii de dragoste, iar aici influenta unor planete precum Venus, Marte si Luna este decisiva. Nu se poate insa prezice nici astfel viitorul relatiei romantice deoarece acesta depinde de prea multi factori, unii chiar exteriori astrologiei, dar se pot stabili de fiecare data, cu o doza mare de precizie, anumite aspecte legate de compatibilitate, de tipul compatibilitatii sexuale, afective sau de alta natura.

In ce priveste compatibilitatea sexuala, aici astrele nu dau gres mai niciodata, si se poate afirma cu argumente destul de solide ca exista perechi astrale de indragostiti care vor scoate practic "scantei" in pat, de fiecare data cand destinul ii va aduce impreuna. Depinde insa numai de acestia ca aceasta compatibilitate deplina a lor in pat sa fie fructificata si pe alte planuri, ei folosind practic energiile sexuale comune pentru a construi o baza solida a unei relatii de durata.

Astfel se si intampla de fapt lucrurile in lumea moderna, sexul si nu dragostea dictand auspiciile sub care poate sau nu sa demareze o relatie romantica. Conditia minimala este sa se cunoasca de catre toti cei implicati relatiile astrologice care guverneaza apropierea sexuala dintre doua fiinte de sex opus sau chiar si de acelasi sex, adica sa se stie in mare cam care sunt perechile astrologice de indragostiti care vor avea mereu sanse sa fie compatibili macar din punct de vedere sexual daca nu si din alte puncte de vedere.

Categoriile dupa care se grupeaza semnele zodiacului sunt un prim indiciu in sensul compatibilitatii bune in dragoste, inclusiv sexul putand fi desfasurat in cele mai bune conditii. Indiferent daca se discuta despre semne de aer, pamant, foc sau apa. Nativii zodiilor care fac parte din aceeasi categorie se vor completa intotdeauna multumitor din punct de vedere sexual, dar si afectiv si se poate astfel discuta aici despre o relatie romantica de succes.

Exista insa si combinatii de mare succes, care unesc nativi ai unor zodii din categorii diferite, unde energiile sexuale sunt foarte bine potentate, cei doi parteneri nereusind practic sa reziste atractiei instinctive care exista intre dansii. Aceste perechi sunt insa supuse unor presiuni exterioare care fac viata impreuna destul de complicata, dar daca se vor lupta pentru a ramane impreuna sansele sunt ca ei sa obtina ceva ce nu foarte multe perechi de indragostiti se pot lauda ca ar avea, respectiv o relatie solida, plina de afectiune, dar si condimentata din plin cu sex de calitate.

Cateva dintre cele mai fierbinti astro-cupluri ale prezentului:

– barbatul Taur si femeia Scorpion;

– barbatul Berbec si femeia Sagetator;

– barbatul Gemeni si femeia Varsator;

– barbatul Capricorn si femeia Fecioara;

– barbatul Leu si femeia Rac;

– barbatul Scorpion si femeia Capricorn;

– barbatul Balanta si femeia Rac.

Pentru o lista mai cuprinzatoare puteti consulta un astrolog profesionist sau sa apelati la informatia bogata de pe Internet si din literatura de specialitate. A nu se uita totusi ca sexul nu poate sta intotdeauna la baza unei relatii de succes, dar poate fi in multe cazuri liantul care sa permita cladirea unei relatii durabile, finalizata de obicei printr-o casnicie fericita si de durata.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu