Astro Citeste viitorul

Ce spune linia inimii din palma ta

Ce spune linia inimii din palma taUneori suntem ispititi sa aruncam o privire in viitorul nostru. Si ce e mai puternic in viata ta decat dragostea. Ce te impinge sa faci cele mai mari nebunii decat iubirea. Ce te raneste mai mult decat o inima zdrobita. Iar daca esti nitel curioasa, vei putea sa citesti cateva secrete de dragoste din propria ta palma.

Linia inimii este prima linie pe orizontala care te intampina cand iti privesti palma. Poate sa se intinda de la degetul mic pana la aratator sau poate fi chiar si mai scurta de atat. Ea iti poate sopti cateva lucruri despre viata ta emotionala, despre sentimentele tale si despre cum poti sa iti regasesti echilibrul in inima ta.

1. Linia este aproape de perfectiune. Dreapta sau curbata insa fara ramificatii, fara sa fie intersectata de alte linii si lunga. Este semnul ca ai parte de bunatate, de iubire sincera in viata ta, de persoane dragi in care cu adevarat poti avea incredere; esti inconjurata de o karma ce te va proteja si norocul te va salva de la fiecare obstacol care iti apare in cale.

2. Linia ce se ramifica spre final. Inseamna bogatie, aventura, toate aduse de un posibil si neasteptat partener. Daca ai multe linii in partea aratatorului care iti intersecteaza linia inimii inseamna fericire, daca se gasesc in partea inelarului inseamna dificultati in dragoste si deziluzii.

3. Linia este ingrosata si bine definita. Asta inseamna ca trebuie sa iubesti foarte calculat in dragoste, sa stii sa faci diferenta intre iubire si pasiune, sa stii exact ce te reprezinta si astfel sa atragi parteneri asemenea tie intr-o relatie de dragoste.

4. Daca Linia inimii nu este foarte profunda, as putea spune chiar incetosata, o sa ai parte de momente stralucitoare, aproape rupte din basm, problema este ca niciodata niciuna nu va tine foarte mult timp. Va trebui sa te bucuri de prezent pentru viitorul este mereu nesigur.

5. Linia se dubleaza la un moment dat pe traseul sau. Vei intalni o pasiune puternica ce iti va rasturna intreaga lume si te va face sa te indoiesti de toate lucrurile in care crezi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu