Astro Astrologia zodiilor

Ce nu suporta sa primeasca drept cadou?

Ce nu suporta sa primeasca drept cadou?Berbec: – Detesta faptul ca prietenii tin mortis sa-i ofere parfumuri. Are anumite gusturi, iar daca nu stii exact ce i se potriveste, cu siguranta risti sa cumperi fix ce nu-i place.

Taur: – Desi nu este un bautor, primeste foarte multe sticle de alcool. Daca vrei sa-l impresionezi, atunci trebuie sa-i cumperi ce e mai scump pe piata. Restul sunt doar banalitati.
 
Gemeni: – Aproape ca-l apuca rasul cand vede din nou acea bluza sau acel tricou care, oricum, nu i se potriveste.
 
Rac: – Nu este pretentios, dar sa nu cumva sa uiti sa-i dai ceva. Chiar daca nu-i convine ce ii cumperi, este important si obligatoriu sa-i iei ceva.
 
Leu: – Dispretuieste cadourile comice sau cu mesaje care i se par penibile. Cel mai mult, insa, ii displace ca trebuie sa se prefaca multumit de ele.
 
Fecioara: – Este foarte pretentios. Mai bine il lasi pe el sa-si aleaga propriul cadou, pentru ca sigur n-o sa-i placa ce-i cumperi tu.
 
Balanta: – Nu este pretentios. Orice ii cumperi, ii place. Chiar si un simplu tort e o bucurie pentru el, insa daca lipsesti de ziua lui, te iarta foarte greu.
 
Scorpion: – Nu este de acord cu cadourile constand in geluri si sampoane. Le considera o jignire. E ca si cum i-ai transmite ce nu-ti place la el.
 
Sagetator: – Nu suporta sa primeasca ceasuri de mana. Are o mica superstitie, si anume ca acestea aduc ghinion.
 
Capricorn : – Fara produse de incaltaminte! Are un anumit stil si nu doreste sa-si umple casa cu cadouri pe care nu le va purta niciodata.
 
Varsator: – Faptul ca este fumator nu inseamna ca, de fiecare data, trebuie sa primeasca o noua scrumiera sau o noua bricheta. Are suficiente !
 
Pesti: – Il apuca depresia cand cineva ii face cadou un obiect de arta pe care, cu foarte mare siguranta, nu va sti sa-l aprecieze la adevarata valoare.
 
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu