Astro Astrologia zodiilor

Ar face fata unei relatii la distanta?

Ar face fata unei relatii la distanta?Berbec: – Doua luni nu e problema, insa mai mult de atat nu ar putea suporta. Are o viata destul de activa si stii prea bine ca, la un moment dat, "ochii care nu se vad, se uita".

Taur: – Pentru el, fericirea in cuplu dureaza atat timp cat partenera ii starneste interesul. Si cum lucrul acesta e foarte greu de facut de la distanta.
 
Gemeni: – Este loial din fire. De aceea, indiferent cat de mult ai fi plecata, va astepta sa te intorci. Odata ce a intrat intr-o relatie, considera ca trebuie sa depasiti impreuna atat momentele bune, cat si momentele grele.
 
Rac: – Intelegator si rabdator din fire, va face fata unei relatii la distanta. El este de parere ca trebuie sa faci si sacrificii uneori pentru ca o relatie sa mearga.
 
Leu: – Atat timp cat distanta e pentru o perioada scurta, se poate adapta, insa e foarte orgolios si incapatanat, iar rabdarea lui nu rezista prea mult.
 
Fecioara: – Asteapta sa te intorci pentru ca te cunoaste. Isi doreste sa lucrati impreuna la relatie si sa va fie cat mai bine.
 
Balanta: – Pentru el, sexul este foarte important, astfel ca o relatie la distanta l-ar pune in mare dificultate.
 
Scorpion: – Crede ca dragostea adevarata nu tine cont de distanta, varsta sau probleme si ca pentru orice obstacol exista o solutie, atat timp cat cei doi se iubesc cu adevarat.
 
Sagetator: – Este de acord cu o relatie la distanta si nu considera asta un impediment. Fiind insa un om carismatic si plin de viata, ii va fi usor sa dea peste ispite. Daca va ceda sau nu depinde de cat de puternica e ispita.
 
Capricorn: – Nu considera relatiile la distanta ca fiind relatii. Crede ca este doar o scuza pentru persoanele care nu sunt capabile sa faca fata unei legaturi mai puternice.
 
Varsator: – Este cu picioarele pe pamant si stie sigur ca dragostea la distanta nu poate avea sorti de izbanda, mai ales daca distanta se prelungeste.
 
Pesti:– Priveste viata cu zambetul pe buze. De aceea, va lua fiecare situatie asa cum este. Daca se trezeste intr-o relatie la distanta, atunci va face tot posibilul ca ea sa mearga.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu