Astro Astrologia zodiilor

Cat de imatur este?

Cat de imatur este?

Berbec: – Isi ia relatiile in serios si face tot ce ii sta in putinta pentru a nu-si dezamagi partenera.

Taur: – Te poti baza pe el in orice situatie. Fiind responsabil, nu va fugi din fata obstacolelor.

Gemeni: – Isi calculeaza cu atentie fiecare decizie pe care o ia. Este foarte serios si va face tot posibilul pentru a-si surprinde iubita.

Rac: – E foarte matur in ce priveste deciziile luate, insa are si momente in care se comporta fix ca un copil care bate din picioare pana primeste ce vrea.

Leu: – Este autoritar, iar daca nu faci lucrurile cum vrea si cand vrea el, inseamna ca esti impotriva lui, indiferent cat de banala e acea chestiune.

Fecioara: – Este foarte organizat si atent la detalii. Nu investeste in relatii decat daca vede un viitor indelungat impreuna.

Balanta: – Nu e in stare sa ia o decizie. Mereu este nehotarat si intr-o continua cautare a sufletului pereche. La scurt timp dupa ce il intalneste, se plictiseste de el.

Scorpion: – Atunci cand este cu adevarat indragostit, face totul pentru partenera. Nu exista obstacole care sa-l impiedice din a o face fericita.

Sagetator: – Sagetatorul este intre doua valuri. Uneori e extrem de responsabil, matur si cu capul pe umeri; alteori se lasa in voia pasiunii fara sa gandeasca, fara sa judece si fara sa-i pese de consecinte.

Capricorn: – Din pacate, sunt dese momentele in care isi pune pe primul plan dorintele si emotiile, iar sentimentele celor din jur nu conteaza.

Varsator: – Foarte constient de responsabilitatile lui, are mare grija de familie. Nimic nu este mai presus de aceasta.

Pesti: – Este oscilant din punct de vedere emotional. Azi este indragostit la nebunie, iar a doua zi nici nu vrea sa mai auda de persoana respectiva.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu